iPad: το αγαπημένο gadget των top models στα παρασκήνια

iPad: το αγαπημένο gadget των top models στα παρασκήνια

Τα μοντέλα αγαπούν την τεχνολογία.

Μπορεί ο κόσμος της μόδας να μοιάζει λαμπερός και η ζωή ενός μοντέλου υπέροχη, γεμάτη ταξίδια και νέες εμπειρίες είναι, όμως, συνάμα και λίγο βαρετή. Μετά τον ενθουσιασμό της πρώτης φωτογράφισης, της πρώτης πασαρέλας, της πρώτης μεγάλης επιτυχίας έρχεται η ρουτίνα της επανάληψης. Και στο modeling η επανάληψη δεν είναι κάτι σπάνιο.

Για αυτό, λοιπόν, τα κορίτσια έχουν βρει τρόπους για να περνούν την ώρα τους στα παρασκήνια ευχάριστα όση ώρα περιμένουν να βγουν για να λάμψουν στην πασαρέλα. Ευτυχώς σε αυτό η τεχνολογία είναι σύμμαχός τους και το gadget που κάθε μοντέλο με γεμάτη ατζέντα δεν αποχωρίζεται από κοντά του είναι το iPad.

Καθισμένες ακούνητες για ώρες περιμένοντας να τους επιμεληθούν τα μαλλιά και το μακιγιάζ τα κορίτσια των παραπάνω φωτογραφιών επένδυσαν σε ένα iPad για να διασκεδάζουν τις ατελείωτες backstage ώρες. Διαβάζουν online βιβλία και περιοδικά, σερφάρουν στο διαδίκτυο, βγάζουν φωτογραφίες, κάνουν βιντεοκλήσεις, ανταλλάσουν emails και φωτογραφίες, εν γένει σκοτώνουν την πλήξη με τη βοήθεια της τεχνολογίας και εμείς βρήκαμε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από αυτές τους τις στιγμές και σας τα παρουσιάζουμε.

Διαβάστε επίσης:

Μοντέλα και βιβλία: η μεγάλη αγάπη των backstage

11 top models αγνώριστα στις πρώτες τους φωτογραφίσεις