Η Garance Doré σχεδιάζει για τα Kate Spade!

Η Garance Doré σχεδιάζει για τα Kate Spade!

Μία υπέροχη girlie συλλογή

Μία από τις πρώτες και διασημότερες fashion bloggers, η Γαλλίδα Garance Doré η οποία ζει πλέον στη Νέα Υόρκη και αποτελεί πλέον το έτερο ήμισυ του Sartorialist Scott Schuman, υπέγραψε πριν από σχεδόν ένα χρόνο μία σούπερ συνεργασία με την Kate Spade και το franchise της Nέας Υόρκης.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας μία συλλεκτική capsule συλλογή με τα γνωστά girlie στοιχεία του οίκου εμπλουτισμένα με τα υπέροχα και μοναδικά illustrations της Garance. Έμπνευσή της; Κορίτσια που το διασκεδάζουν μεταξύ τους σε cocktail party! Η illustrator και blogger δουλεύει με το team της Kate Spade από τον προηγούμενο Αύγουστο και θεωρεί την εμπειρία πολύτιμη. Ως τώρα εργαζόταν με υπολογιστές αλλά για πρώτη φορά είδε πώς σχεδιάζεται κάτι στο χαρτί και μετατρέπεται σε αντικείμενο. Λάτρεψε τις γνώσεις που αποκόμισε για το πατρόν και τον σχεδιασμό ρούχων και μιας και λατρεύει να ζωγραφίζει και να ασχολείται με τη μόδα δεν θεωρελι απίθανο το ενδεχόμενο να τις αξιοποιήσει κάποια στιγμή. Σίγουρα για τον εαυτό της!

Η συλλογή περιλαμβάνει καπαρντίνες, φορέματα, φούστες, μπλουζάκια, τσάντες, βραχιόλια, ομπρέλα και μία χαριτωμένη θήκη iPhone η οποία άγνωστο πώς εξαντήθηκε ήδη. Η Garance λατρεύει περισσότερο το Jessie top, ένα μπλουζάκι από μετάξι που απεικονίζει ένα κορίτσι να καπνίζει. Απόρησε που της επέτρεπαν να κρατήσει το σχέδιό της!

Μπορείτε να δείτε όλη την συλλογή προς το παρόν- μιας και περιμένουμε κι άλλα κομμάτια- εδώ!

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα μυστικά του Calvin Klein στη φόρα!

Charlotte Olympia: Παπούτσια από την Cruise 2013 συλλογή της!

Η Mary Katrantzou συνεργάζεται με τη Vodafone