Η Nicole Richie σχεδιάζει για τα Macy's

Η Nicole Richie σχεδιάζει για τα Macy's

Δείτε την low budget συλλογή για το αμερικανικό πολυκατάστημα

Μετά τους Karl Lagerfeld, Calvin Klein και Alberta Ferretti, η Nicole Richie είναι η τελευταία celebrity fashion designer που συνεργάστηκε με το πολυκατάστημα Macy's για την δημιουργία μίας capsule συλλογής.

Οι φωτογραφίες από την καμπάνια της συλλογής, με πρωταγωνίστρια την ίδια την Richie δείχνουν σιλουέτες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του '70, ρετρό prints και στοιχεία μποέμ αλλά και πολυτελή- στο χαρακτηριστικό, προσωπικό στυλ της σχεδιάστριας. Πλούσια φορέματα και μάξι φούστες συνδυάζονται με cropped τοπ, εφαρμοστά τζάκετ και θηλυκές μπλούζες με παγέτες.

«Τα Macy's αποτελούν την επιτομή της αμερικανικής μόδας. Η iconic προσέγγισή τους στον κόσμο της εμπορικής μόδας όχι μόνο άλλαξε τη ζωή των καταναλωτών, αλλά έχει γίνει και σημαντικό στοιχείο της pop κουλτούρας. Είμαι κατενθουσιασμένη που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τα Macy's και να δημιουργήσω μία συλλογή με σκοπό να "βγάλω" στην επιφάνει τον καλλιτέχνη που όλοι κρύβουμε μέσα μας», ήταν η δήλωση της Richie.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε 100 καταστήματα Macy's στις Η.Π.Α. Τον Σεπτέμβριο, αλλά και online, στο site του πολυκαταστήματος. Οι τιμές ξεκινούν από 49 και φτάνουν στα 96 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα:

H Nicole Richie λανσάρει άρωμα

Ποια είναι η επόμενη celebrity σχεδιάστρια των Macy's;
Nicole Richie: «Δεν νιώθω ανταγωνιστικά απέναντι σε άλλους celebrity σχεδιαστές»