Η επιστροφή της Cindy Crawford

Η επιστροφή της Cindy Crawford

Το supermodel υπογράφει μία capsule συλλογή για τα C&A και φωτογραφίζεται για την καμπάνια της

Η Cindy Crawford σχεδίασε μία capsule συλλογή για την low budget αλυσίδα ρούχων C&A, η οποία θα κυκλοφορήσει σε 1.500 καταστήματα παγκοσμίως, το ερχόμενο Φθινόπωρο. Τα 31 κομμάτια της συλλογής, σε casual στυλ, αποτελούν την πρώτη απόπειρα του supermodel στον κόσμο του fashion design και, μεταξύ αυτών, βλέπουμε jackets, πλεκτά, t- shirts και jeans, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από12 έως 149 δολάρια.

«Στόχος μου ήταν να σχεδιάσω άνετα ρούχα για κάθε μέρα. Πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω την δική μου fashion σειρά και είμαι κατενθουσιασμένη που συνεργάστηκα με τα C&A. Είναι σημαντικό για εμένα να συνεργάζομαι με μία αλυσίδα που προσφέρει στους πελάτες της άνετη μόδα, σε προσιτές τιμές», ήταν η δήλωση του μοντέλου, που πρωταγωνιστεί και στην διαφημιστική καμπάνια της σειράς.

Η Crawford δεν είναι το πρώτο supermodel που συνεργάζεται με high- street labels: αυτή την σεζόν, πρόσωπο του πολυκαταστήματος Boden είναι η Helena Christensen, ενώ η Natalia Vodianova σχεδίασε και πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της σειράς εσωρούχων με την υπογραφή της για το lingerie brand Etam.

Διαβάστε ακόμα:

Freedom! '90: Τι απέγιναν τα supermodels των 90's;
Cindy Crawford: Η φωτογράφηση με την κόρη και την μητέρα της
H κόρη της Cindy Crawford στην καμπάνια των παιδικών Versace