Η Alexa Chung λανσάρει το δικό της label!

Η Alexa Chung λανσάρει το δικό της label!

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία που είχε η συνεργασία της με τα Madewell

Ασφαλώς και είμαστε συνηθισμένες στις νέες συλλογές μόδας 'δια χειρός' διάσημων κυριών της show biz που ξεφυτρώνουν η μία μετά την άλλη- όπως και στα προιόντα ομορφιάς με ανάλογο concept. Ενώ για τα περισσότερα ονόματα, δεν ενθουσιαζόμαστε στην περίπτωση του style icon που φέρει το όνομα Alexa Chung, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο.

Αφού μάγεψε Λονδίνο και Hollywood με το προσωπικό της ιδιαίτερο στυλ και κέρδισε τη συμμεχοχή της σε καμπάνιες μεγάλων οίκων όπως τα Maje και η Supega, κατάφερε να μπει ενεργά στο χώρο και του σχεδίου μόδας χάρη στη συνεργασία της με τα Madewell. Όλες οι σειρές της για το label έγιναν ανάρπαστες, με αποτέλεσμα η νεαρή star να αποφασίσει να λανσάρει ένα ολόδικό της brand. Οι προσδοκίες του κόσμου της μόδας από την αγαπημένη fashionista είναι μεγάλες κι εκείνη ομολογεί πως έχει αρχίσει ήδη να αισθάνεται την πίεση, παρότι μόλις ανακοινώθηκε η απόφασή της.

«Δεν έχω τίποτα να χάσω. Είναι διασκεδατικό κάπως. Με όλο αυτό το κύμα από celebrity σειρές, κανείς δεν πιστεύει πια ότι μπορείς να σχεδιάσεις τα δικά σου πράγματα, παρότι εχώ σκιτσάρω τα πάντα η ίδια! Οπότε αν πάει χάλια δεν έχω παρά να ισχυριστώ ότι δεν είχα καμία ανάμειξη με τα σχέδια και αν έχει επιτυχία μπορώ να πώ: Ιδού και τα σχέδια. Όλη η δουλειά είναι δική μου!», δήλωσε.

Αρκετή μετριοφροσύνη θα λέγαμε καθώς ό, τι αγγίζει γίνεται χρυσός και ό, τι τολμήσει γίνεται trend με τους μεγάλους οίκους να εμπνέονται από το στυλ της. Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας της κάλεσε να μιλήσει για τη μόδα σαν πρέσβειρα της χώρας. Δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η σειρά, ούτε αν θα φέρει τελικά το όνομά της- πόσο μάλλον τις τιμές! Παρόλα αυτά περιμένουμε με αγωνία το νέο εγχείρημα της 28χρονης fashionista...

Διαβάστε ακόμη:

Τι προτείνουν τα Zara για φθινόπωρο-χειμώνα 2012-2013;

John Galliano: Του αφαίρεσαν το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής

Ποιος είναι ο διάδοχος της Σοφίας Κοκοσαλάκη στη Diesel;