Η Gisele παίρνει τη θέση της Kate Moss ως κεντρικό πρόσωπο μεγάλου οίκου!

Η Gisele παίρνει τη θέση της Kate Moss ως κεντρικό πρόσωπο μεγάλου οίκου!

Η David Yurman απολύει την Kate ύστερα από 8 χρόνια συνεργασίας

Αν το καλοσκεφτεί κανείς ακούγεται βλάσφημο να κυκλοφορεί καμπάνια David Yurman και να μην έχει ως κεντρικό πρόσωπο την Kate Moss. Εδώ και 8 χρόνια το όνομα του supermodel έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον διάσημο υπερπολυτελή οίκο κοσμημάτων.

Η Moss ανέδειξε τον οίκο στο ευρύ κοινό και η υπογραφή David Yurman ξεκίνησε την επανάσταση στον χώρο του ακριβού κοσμήματος, δημιουργώντας ιδιαίτερα σχέδια που ξέφευγαν από τα καθιερωμένα, εμπνέοντας και άλλους σχεδιαστές να απελευθερώσουν τη φαντασία τους, τη χρήση υλικών και να ανάγουν το κόσμημα σε άλλο σχεδιαστικό επίπεδο.

o-GISELE-BUNDCHEN-DAVID-YURMAN-570-1-560x350

Η απόλυση της Moss ήρθε σαν κεραυνός αφού δέχτηκε να ποζάρει για άλλη εταιρεία κοσμημάτων με παρόμοιο τρόπο. Μετά την προσβολή του συμβολαίου από την Yurman, η Moss ζήτησε να κατέβει η καμπάνια της άλλης εταιρείας και να παραμείνει κεντρικό πρόσωπο του οίκου όμως η προσπάθειά της έπεσε στο κενό. Τη θέση κατέλαβε το γνωστό supermodel Gisele Bunchden.

Η David Yurman μέσω εκπροσώπου της δήλωσε απογοητευμένη από την Moss που πόζαρε για το brand Fred σε μία καμπάνια εξευτελιστικά παρόμοια με τη δική τους. Έτσι κι εκείνοι δεν έχασαν καιρό και πρότειναν στη Gisele τη θέση η οποία δέχτηκε όπως φαίνεται και από τις πρώτες φωτό. Μπορεί να μην έχει την εμπειρία των 16 σεζόν της Moss αλλά μια χαρά μας φαίνεται. Εσείς ποια προτιμάτε;

Διαβάστε ακόμη:

Ποια γυναίκα έχει φιγουράρει περισσότερες φορές στο εξώφυλλο της Vogue;

Gisele : Περιμένοντας το δεύτερο μωρό της αποκαλύπτει τα μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα!

Η υπέροχη, ατμοσφαιρική φωτογράφηση της Kate Moss για το Love Magazine