Η τέχνη του summer packing από τον Louis Vuitton

Η τέχνη του summer packing από τον Louis Vuitton

Ο διάσημος οίκος μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε την βαλίτσα μας

Όσο το καλοκαίρι μας αφήνει και υποδεχόμαστε τα πρωτοβρόχια και τις πρώτες συννεφιές, η ανάγκη μας για τις τελευταίες παραθαλάσσιες αποδράσεις ολοένα και μεγαλώνει. Για τους τυχερούς που έχουν την δυνατότητα να δραπετεύουν τα Σαββατοκύριακα -είτε πρόκειται για επαγγελματικά ταξίδια, είτε απλώς για διακοπές- ο οίκος Louis Vuitton παρουσιάζει τον απόλυτο οδηγό: Την τέχνη του packing.

Ο οίκος, στα πρώτα χρόνια της ιστορίας του, έγινε γνωστός για τα υπρπολυτελή μπαούλα ταξιδίου του ενώ, τα τελευταία χρόνια, οι iconic, πανάκριβες βαλίτσες του αποτελούν must- have αξεσουάρ για τον ενημερωμένο ταξιδιώτη. Ο οίκος, σε συνεργασία με το περιοδικό AnOther, μας δείχνει πώς θα πακετάρουμε τέλεια την κλασική βαλίτσα με χώρισμα στη μέση, ώστε τα υπάρχοντά μας να μείνουν αψεγάδιαστα και ατσαλάκωτα, καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

1) Τοποθετείστε το διαχωριστικό της βαλίτσας στη μία της πλευρά, αφήνοντας ελεύθερη την μισή.


2) Στον πάτο της βαλίτσας, στην αντίθετη, δηλαδή, πλευρά από το χερούλι, τοποθετείστε τα βαρύτερα αντικείμενά σας: το νεσεσέρ, το κουτί με τα κοσμήματα κλπ.


3) Βάλτε τα παπούτσια, ξεχωριστά, τυλιγμένα σε χαρτί. Στα διαστήματα μεταξύ των ζευγαριών, τοποθετείστε εσώρουχα, καλσόν, κάλτσες και ζώνες.


4) Καλύψτε τα με το αδιάβροχό σας, απλωμένο. Τοποθετείστε, από πάνω, τα παντελόνια σας διπλωμένα στα δύο. Πάνω από αυτά, τοποθετείστε μπλούζες και πουκάμισα ανοιχτά, με τους γιακάδες να κοιτάνε προς τα πάνω.


5) Κλείστε το διαχωριστικό της βαλίτσας, δημιουργώντας την δεύτερη πλευρά της βαλίτσας.


6) Τοποθετήστε, ανοιχτό, το φόρεμα, αφήνοντας τις άκρες (ποδόγυρο και κορσάζ) να προεξέχουν. Διπλώστε την φουστα στα δύο, και τοποθετείστε την, πάνω από το φόρεμα. Διπλώστε, πάνω από τη φούστα, τις άκρες του φορέματος.


7) Γεμίστε τα κενά με την ζακέτα, τυλιγμένη σε ρολό, και τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας.


8) Καλύψτε το πάνω μέρος των υπαρχόντων σας, με την πασμίνα σας, ώστε να μπορείτε να την πάρετε εύκολα, αμέσως μόλις την χρειαστείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Μετά το κρεατο-φόρεμα της Lady Gaga έρχεται το φόρεμα από... σούσι
Lesbian chic: Είναι το νέο trend; Και πόσο θα κρατήσει;