Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Δείτε τι μας προτείνουν οι διάσημοι μόδιστροι για τη νέα σεζόν κατευθείαν από τη γαλλική Ριβιέρα.

Chanels-Sain-Tropez-Pop-Up_1
IMG_5960
IMG_6125_copy
IMG_6106
IMG_6111
IMG_6123
IMG_6147
IMG_6150

Mπορεί η απογευματινή περατζάδα στην οδό Βουκουρεστίου να ικανοποιεί τους απανταχού αθηναίους fashionista και η οδοί Τσακάλωφ, Ξάνθου και Πατριάρχου Ιωακείμ να συμπληρώνουν με τιμιότητα τις γνώσεις σας σχετικά με τις τάσεις κάθε σεζόν και τα στυλιστικά τερτίπια των ξένων σχεδιαστών, αλλά εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε την υπέρβαση.

Το περίφημο Saint- Tropez δε βρίσκεται στο Κολωνάκι, αλλά λίγο πιο μακριά στην Provence- Alpes- Côte d' Azur της Νότιας Γαλλίας, το πολυτελές θέρετρο που τίμησαν από τη δεκαετία του '20 τα ιερά τέρατα της μόδας Coco Chanel και Elsa Schiaparelli. Εκεί, όποιος διάσημος σέβεται τον εαυτό του, με μπροστάρισσα της Brigitte Bardot, θα περάσει μερικές μέρες από τον πολύτιμο χρόνο του για να χαλαρώσει, όποιος wanna be celebrity θέλει να γίνει γνωστός θα πάρα σβάρνα τα σοκάκια και τα στέκια μήπως και φωτογραφηθεί και οι fashion conscious θα μελετήσουν προσεκτικά τις βιτρίνες των μεγάλων οίκων για να εμπνευστούν, θα αποκωδικοποιήσουν τα νέα trends και θα αποχωρήσουν με ένα αισθητό υπέρβαρο στη βαλίτσα, που προορίζεται να γεμίσει με νέους θησαυρούς τις υπερχιλισμένες τους ντουλάπες.

Το Queen.gr βρέθηκε στα κοσμικά δρομάκια της Γαλλικής Ριβιέρας και φωτογράφισε για εσάς τις δημιουργίες όλων των διεθνών οίκων μόδας.

Ο οίκος Chanel εγκαθίσταται προσωρινά με την pop up boutique του στο Hotel LaMistralee, ένα πολυτελές αρχοντικό το οποίο θα φιλοξενεί τη συλλογή Paris-Bombay Spring/Summer 2012 από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο αγαπημένος μας οίκος σχεδιάζει αποκλειστικά μια σειρά που περιλαμβάνει beachwear για τους star που θέλουν να απολαύσουν τις chic διακοπές τους στο μοναδικό αυτό προορισμό.


Ο οίκος Louis Vuiton αλλάζει διάθεση και γεμίζει πουά πλοκάμια. Μην τρομάξετε, πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Marc Jacobs με την καλλιτέχνη Yayoi Kusama που φημίζεται για την αγάπη της σε βούλες, κύκλους και πουά print, η οποία και έχει καταλάβει τις βιτρίνες του οίκου ανακαινίζοντας την αισθητική του.

Ο οίκος Lanvin φαντασιώνεται τη σύγχρονη γυναίκα σαν «ουρί του παραδείσου». Γιατί όχι;

Ο Karl Lagerfeld πιστός στην ασπρόμαυρη αισθητική του λανσάρει μινιμάλ αποχρώσεις και περίτεχνα κολλάρα «καθ΄εικόνα και καθ΄ομοίωσή» του.

Ο οίκος Alaia προτείνει για άλλη μια φορά το σήμα κατατεθέν πλεκτό φόρεμά του σε μπεζ και σοκολατένιες αποχρώσεις.

Η Diana Von Furstenbeg αγαπά το κόκκινο της φωτιάς, το μπορντώ και το βουργουνδί.

Ο οίκος Leonard αποτίει φόρο τιμής στο λεοπαρδαλέ και δεν το τσιγκουνεύεται.

Ο Roberto Cavalli θέλει τη γυναίκα γκλαμουράτη και δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό και πάρτε στυλιστικές ιδέες για το φετινό Χειμώνα!

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη star του Hollywood φαίνεται να πάσχει από ανορεξία;

Pippa Middleton: τώρα και διοργανώτρια πάρτι