Celine Resort 2013: Η Phoebe Philo στην καλύτερη σχεδιαστική στιγμή της

Celine Resort 2013: Η Phoebe Philo στην καλύτερη σχεδιαστική στιγμή της

Ίσως η πιο αντιπροσωπευτική συλλογή της από τότε που ανέλαβε τον οίκο

Η τελευταία συλλογή Celine Resort συνοψίζει ίσως τις αγαπημένες μας στιγμές από τότε που η ταλαντούχα σχεδιάστρια Phoebe Philo ανέλαβε το Γαλλικό οίκο. Η αυστηρή θηλυκότητα, ο δυναμισμός και η εύθραυστη εικόνα της γυναικείας φύσης ενώνονται σε μία υπέροχη συλλογή, όπου το ύφασμα και το χρώμα παίζουν πρωταρχικό ρόλο.

Οι διαφάνειες, τα εμπνευσμένα από το Μαρόκκο prints, το λεοπάρ, το color blocking φυσικά πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του μινιμαλισμού, απογειώνονται. Οι περισσότερες βασικές τάσεις είναι παρούσες σε αυτή την κολεξιόν πάντα όμως με τον ιδιαίτερο, μοναδικό τρόπο της Philo. Η συνέχεια.. είναι το κλειδί προς την κατανόηση αυτής της συλλογής και του μοναδικού chic style που προβάλλει. Στο θέμα αυτής της Resort συλλογής κυριαρχεί η ίδια απλότητα που είδαμε και στις καλοκαιρινές συλλογές. Η ίδια απλότητα και επιμέλεια στη γραμμή που μας έκανε να αγαπήσουμε τον οίκο.

Η μεγάλη επιτυχία της Celine και φυσικά της Phoebe φαλινεται να βασίζεται σε ρούχα που μπορεί πραγματικά να φορέσει κανείς- στην γκαρνταρόμπα μιας δυναμικής, αληθινής και με αυτοπεποίθηση γυναίκας. Τα αγαπημένα μας; Το μπλε παλτό με λεοπάρ και pony λεπτομέρειες, τα μεταξωτά πουά, η μπλε παντελόνα με τη μαύρη φάσα στο τελείωμα και όλα τα λευκά! Ξεφυλλίστε την photo gallery και πάρτε chic ιδέες...

Διαβάστε ακόμη:



Οι πιο stylish προτάσεις για τη νέα σεζόν έρχονται από τη σειρά TRF της ΖARA!

Η τέχνη του summer packing από τον Louis Vuitton

H Azealia Banks μας ταξιδεύει πίσω στο 1991 και τα σπάει!(βίντεο)