Η Kate Upton στο εξώφυλλο του περιοδικού της Carine Roitfeld

Η Kate Upton στο εξώφυλλο του περιοδικού της Carine Roitfeld

Το CR Fashion Book κάνει ντεμπούτο με θέμα την «αναγέννηση»

Η πρώην διευθύντρια της Vogue Paris επέλεξε την Kate Upton για το πρώτο εξώφυλλο του νέου της περιοδικού, με τίτλο «CR Fashion Book». Το 20χρονο μοντέλο του Sports Illustrated φωτογράφησε ο θρύλος Bruce Weber, με πέντε νεογέννητα κοτόπουλα στην αγκαλιά.

Η Roitfeld αποφάσισε να δώσει, στο τεύχος- ντεμπούτο του εγχειρήματός της, το θέμα της «Αναγέννησης», το οποίο και εμπνεύστηκε από την εγκυμοσύνη της κόρης της, Julia, και την γέννηση του πρώτου της εγγονιού. «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω αυτό το τεύχος είχα εμμονή με την εγκυμοσύνη, τα μωρά, την έλευση της νέας ζωής», είπε η ίδια.

roitfeld2



Όσον αφορά την επιλογή της, να φωτογραφήσει την Upton για το πρώτο της τεύχος, η πιο ροκ διευθύντρια της Vogue, δήλωσε στη Daily Beast: «Μπορεί πολλοί να εκπλαγούν για το μοντέλο στο πρώτο μου εξώφυλλο αλλά, ξέρετε, πάντα μου αρέσει να εκπλήσσω τους ανθρώπους. Ήθελα ένα κορίτσι με αισθησιακό κορμί, μία γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η μητέρα όλων αυτών των μωρών. Ειλικρινά, από την πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε- πρώτη φορά είδα μία φωτογράφησή της από τον Terry Richardson στο Sports Illustrated- ένιωσα ότι δεν είναι "κλασικό" μοντέλο, και μου αρέσει αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

Kate Upton: Περπατάει και αναστατώνει τις πασαρέλες
Η Carine Roitfeld για τη M.A.C
Κρατηθείτε: η Carine έφτασε