New York Fashion Week: Μαλλιοτραβήγματα στο front row

New York Fashion Week: Μαλλιοτραβήγματα στο front row

Στο show του Zac Posen έπεσαν σφαλιάρες

Πριν ξεκινήσει το show του Zac Posen, στα πλαίσια του New York fashion week, την περασμένη Κυριακή, στυλίστρια χαστούκισε άνθρωπο που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις του οίκου.

Όλα ξεκίνησαν όταν, λίγη ώρα πριν το show, άνθρωποι της ασφάλειας του χώρου έκριναν ότι έπρεπε να αφαιρέσουν 60 καρέκλες, αφήνοντας, έτσι, όρθιους πολλούς από τους καλεσμένους του front row. Το πρακτορείο PR του σχεδιαστή έπρεπε να βρει μία λύση για τους όρθιους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν και η πρόεδρος του γαλλικού εκδοτικού οίκου Jalou, Marie-José Susskind-Jalou, αλλά και οι δύο κόρες της, στυλίστριες Vanessa Bellugeon και Jennifer Eymere.

Σύμφωνα με το WWD η εκδότρια έμεινε όρθια και, ενώ οι άνθρωποι των δημοσίων σχέσεων προσπαθούσαν να της βρουν θέση, η ίδια (και οι κόρες της) αγανάκτησε και επέλεξε να αποχωρίσει από το show. Δυσαρεστημένη με την κατάσταση η οικογένεια, αποχώρησε από τον χώρο, βάζοντας τις φωνές στους εργαζόμενους και με την Eymere να χαστουκίζει, εντέλει, την υπάλληλο.

«Της είπα "Μην το κάνεις αυτό, σταμάτα να μιλάς έτσι στη μαμά μου". Της είπα "Πρόσεξε, θα σε χαστουκίσω" και συνέχισε να κάνει το ίδιο πράγμα και απλώς συνέβη», δήλωσε η Eymere μετά το show. «Λυπάμαι, ξέρω ότι δεν είναι σωστό. Ήταν ελαφρύ χαστούκι. Δεν έβαλα δύναμη. Δεν την πόνεσα- το έκανα μόνο για να την εξευτελίσω. Αυτή εξευτέλισε την μαμά μου, και εγώ της έκανα το ίδιο πράγμα, μπροστά σε όλο τον κόσμο. Στο τέλος της είπα "Τώρα ξέρεις ότι δεν πρέπει να μπλέκεις με Γάλλους"».

Διαβάστε ακόμα:
«Σήκω φύγε πλούσιε μαλ**α!»: Ποιος διάσημος άντρας της μόδας τα έχει βρει σκούρα;
New York Fashion Week: Στο show του Alexander Wang
Η Kate Upton στο εξώφυλλο του περιοδικού της Carine Roitfeld