Ποιοι celebrity στρογγυλοκάθησαν στην πρώτη σειρά των ντεφιλέ της νεοΰρκέζικης Εβδομάδας Μόδας;

Ποιοι celebrity στρογγυλοκάθησαν  στην πρώτη σειρά των ντεφιλέ της νεοΰρκέζικης Εβδομάδας Μόδας;

Η νεοΰρκέζικη εβδομάδα μόδας αποτέλεσε για άλλη μια φορά το «place to be».

Το Fashion Week της νέας Υόρκης είναι ένα από τα πιο σημαντικά δρώμενα στο χώρο της μόδας και αυτό δεν είναι κάτι που θα περνούσε απαρατήρητο από τους απανταχού celebrity. Με πρωτεργάτη την περιβόητη Anna Wintour, αυτό το Φθινόπωρο το Μεγάλο Μήλο γέμισε καλλίγραμα μοντέλα, διάσημες ενζενί και star όλων των ειδών. Παρατηρώντας τις πρώτες σειρές των μεγάλων catwalks, δε θα μπορούσε κανείς παρά να παρατηρήσει το πλήθος της showbiz που συνέρρευσε είτε λόγω εμμονής με τη μόδα, είτε πάλι για να μη χαθεί κανένα παπαρατσικό κλικ.

Ο Ricky Martin και η Anna Wintour τίμησαν τον καλό τους φίλο Marc Jacobs παρακολουθώντας την επίδειξη της προσωπικής του συλλογής από την πρώτη σειρά.

Η Kirsten Dunst δε θα έχανε ποτέ επίδειξη του οίκου Rodarte και το αποδεικνύει καθισμένη μπροστά στη συνηθισμένη της θέση.

Η Alexa Chung και η Hailee Steinfeld είναι οι συνήθεις ύποπτες όταν πρόκειται για κάποιο fashion show. Εάν τις δείτε να στρογγυλοκάθονται σε κάποια πασαρέλα, τότε αυτή η επίδειξη σίγουρα αξίζει.

Η Kelly Osbourne είναι η έκπληξη της χρονιάς. Παλεύοντας με τα παραπανίσια κιλά και βγαίνοντας νικήτρια η άλλοτε στρουμπουλή fashionista εμφανίστηκε με ψηλά πιασμένο κότσο κι ένα υπέροχο colour blocking σύνολο που εντυπωσίασε.

Ο David Beckham ακολουθεί το παράδειγμα της συζύγου του και παρακολουθεί την αθλητική σειρά Y-3 από τις μπροστινές σειρές φορώντας ένα απλό τζιν και ένα tshirt.

Σιγά μην έλειπε η Sarah Jessica Parker. H πάλαι ποτέ Carrie πήρε τον κολλητό της Andy Cohen και παρακολούθησαν μαζί το σόου της Diane Von Furstenberg.

Ο αρραβωνιάρης της Jennifer Aniston, Justin Theroux, άφησε για λίγο τη μέλλουσα γυναίκα του και έκατσε στην μπροστινή σειρά του σόου του Alexander Wang φορώντας τα κλασικά του ρούχα, τζιν και δερμάτινο.

Διαβάστε επίσης:

Οι καλύτερες celeb-φωτογραφίες από τα backstage της Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
Τα high tech γυαλιά της Google, η S. J. Parker και η New York Fashion Week