Vogue: σπάει μόνη της τους κανόνες που βάζει;

Vogue: σπάει μόνη της τους κανόνες που βάζει;

Ένα ανήλικο μοντέλο σε editorial της κινεζικής Vogue εγείρει συζητήσεις.

Δεν πάει πολύς καιρός (μόλις τρεις μήνες) που η Vogue θέσπισε τον απαράβατο κανόνα να μην ποζάρει κανένα μοντέλο κάτω των δεκαέξι ετών στις σελίδες της. Ένα κανόνα που παρόλο που μέχρι τώρα τήρησε και με το παραπάνω, φαίνεται πως έσπασε η κινεζική έκδοσή της στο τεύχος Αυγούστου.

Πέτρα του σκανδάλου είναι η Ondria Hardin, που στο παρελθόν έχει και πάλι προκαλέσει σάλο περπατώντας στο ντεφιλέ του Marc Jacobs πριν κλείσει τα δεκαέξι. H Ondria πόζαρε στο φακό του Daniel Jackson μαζί με άλλα μοντέλα για ένα editorial της κινεζικής Vogue σε ηλικία μάλλον μικρότερη των δεκαέξι ετών.

Όταν περπάτησε στο ντεφιλέ του Marc Jacobs τον προηγούμενο Φεβρουάριο μερικά sites έγραψαν πως ήταν 14 και άλλα 15 ετών, ενώ όταν φωτογραφήθηκε για την καμπάνια του οίκου Prada πρέπει να ήταν μόλις 13.

Με το πρακτορείο της να μην θέλει να αποκαλύψει την ημερομηνία γέννησής της και να ισχυρίζεται πως η Ondria έχει κλείσει τα 16, μάλλον παραείναι στο όριο για να πάρει η Vogue τέτοιο ρίσκο κόντρα στους κανόνες που η ίδια θέσπισε.

Διαβάστε επίσης:

Άντζυ Καραντώνη: η Ελληνίδα της ιταλικής Vogue

Rihanna: και άλλο εξώφυλλο στη Vogue;