Ιδού ολόκληρη η συλλογή της Anna Dello Russo για τα H&M

Ιδού ολόκληρη η συλλογή της Anna Dello Russo για τα H&M

Χρώμα, χρυσός και glam σε όλο του το μεγαλείο

Η φθινοπωρινή σεζόν του 2012 μετρά πολλές συνεργασίες στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, μία όμως κλέβει την προσοχή των απανταχού fashionistas, όσο καμία άλλη και ανήκει για πολλοστή φορά στο μεγάλο σουηδικό brand H&M. Η editor-at-large της Ιαπωνικής Vogue , Anna Dello Russo, συνεργάστηκε με την εταιρεία και δημιούργησε μία φθινοπωρινή συλλογή αξεσουάρ και παπουτσιών που όλοι περιμέναμε, καθώς οι πρώτες γεύσεις μας είχαν προειδεάσει για τα καλύτερα.

Είναι γνωστό πως στη μόδα δεν είναι εύκολο να ικανοποιήσει κανείς κάθε γούστο, η Anna Dello Russoόμως κατάφερε να δημιουργήσει μία μοναδική, πληθωρική και ιδιαίτερη συλλογή που αν μη τι άλλο την εκφράζει απόλυτα. Είναι μακράν μία από τις καλύτερες συλλογές που έχουμε δει στην H&M και πρόκειται να προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο εύρος κοινού στο αγαπημένο label.

Σύμφωνα με το ιδιαίτερο μουσικό βιντεάκι που λάνσαρε η ίδια η Anna Dello Russο με τίτλο 'Fashion Shower' και τη δείχνει να ποζάρει με μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά της κομμάτια δίνοντας συμβουλές, τα νέα κομμάτια αποτελούν εγγύηση για την ανανέωση της ντουλάπας μας, στις γνωστές τιμές H&M.

Η 50χρονη diva, δήλωσε στο WWD: «Ήθελα να αναδημιουργήσω την αίσθηση και τον ενθουσιασμό της Εβδομάδας Μόδας. Όταν μπαίνεις στην ονειρική σφαίρα της μόδας είναι σαν να ζεις σε παράλληλη πραγματικότητα. Προσπάθησα να μεταδώσω την αίσθηση της ελευθερίας, της χαράς και του συναρπαστικού».

Βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, εντυπωσιακά κολιέ, γυαλιά, θήκες, headpieces και φυσικά παπούτσια μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Διαβάστε ακόμη:

H Alice Dellal γυμνή για το show της Pam Hogg!

H Alicia Keys σχεδιάζει για τη Reebok

Η εμφάνιση σοκ της Vivienne Westwood στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και όχι μόνο!