Queen.gr αποκλειστικό: τρυπώσαμε πρώτοι στο bazaar υψηλής ραπτικής του Γιώργου Ελευθεριάδη και σας τα λέμε όλα

Queen.gr αποκλειστικό: τρυπώσαμε πρώτοι στο bazaar υψηλής ραπτικής του Γιώργου Ελευθεριάδη και σας τα λέμε όλα

Kορίτσια τρέξτε όλα τα κομμάτια σε τιμές που θα τρίβετε τα μάτια σας.

Θέλετε να πάτε στη βάφτιση της ανιψιάς σας, στο γάμος της κολλητής σας και σε εκείνη την υποχρέωση με το λεγάμενο που θα σας περάσουν όλοι από κόσκινο. Το κλασικό μαύρο φόρεμα το έχετε πλύνε βάλε, το καλό ρούχο της φιλενάδας σας την τελευταία φορά το σκίσατε και εάν ψωνίσετε πάλι από το Zara το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάθετε αυτό που είναι ο χειρότερος εφιάλτης των star του Hollywood, κάποια άλλη θα φοράει το ίδιο.

Μπορεί με το πρώτο άκουσμα το όνομα του Γιώργου Ελευθεριάδη, ή αλλιώς Yiorgos Eleftheriades όπως τον ξέρουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, να σας ξενίζει καθώς τον έχετε συνυφασμένο με ρούχα υψηλής ραπτικής και με πελάτισσες όπως η Rihanna και η Lady Gaga, όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Με δημιουργίες που φέρνουν στο μυαλό από την ψυχρή Σκανδιναβία μέχρι το κοσμικό Παρίσι όπου και παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια τις συλλογές του, οι κομψές γραμμές των ρούχων του και η αρχιτεκτονική με την οποία ισορροπούν το μοντέρνο με το υπερφίαλο και το παραμυθένιο με το καθημερινό είναι μία σπουδή στο μαγικό κόσμο της μόδας. Κι αν νομίζατε πως οι μεγάλοι σχεδιαστές και οι ταλαντούχοι είναι για να ντύνουν μόνο τις κυρίες που φιλοξενούνται στα γυαλιστερά περιοδικά, τότε πλανάστε πλάνην οικτρά.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, ψυχολογικής κατάρρευσης και γενικότερου πανικού, ο Yiorgos Eleftheriades επανέρχεται με το καθιερωμένο bazaar δειγμάτων που κάνει κάθε τρία χρόνια και πιστός στο ραντεβού του, κάνει πραγματικότητα την υπόσχεσή του και μας κακομαθαίνει. Εμείς επισκεφτήκαμε πρώτοι τον εκπληκτικό του χώρο Yιorgos Eleftheriades Space στο Κολωνάκι και φύγαμε με τα χέρια γεμάτα σακούλες. Ο Μο, όπως τον φωνάζουμε όσοι τον ξέρουμε χρόνια, ή αλλιώς Γιώργος είναι το δεξί χέρι του σχεδιαστή, η ψυχή του καταστήματος και αυτός που θα έχει την επίβλεψη και τον τελικό λόγο σε αυτό που θα πάρετε. Μαύρα φορέματα, πλεκτές ζακέτες, γεωμετρικές φούστες, ψιλόμεσες εφαρμογές και κλασσικά ρούχα μπερδεμένα με ό, τι πιο εντυπωσιακό μπορείτε να φανταστείτε, όλα σε τιμές μέχρι και 100 ευρώ. Ναι, το ξέρουμε, θα αναρωτηθείτε πώς είναι δυνατόν όμως να ξέρετε πως ψαχουλέψαμε τα καρτελάκια σε όλα ανεξαιρέτως τα ρούχα και δε βρήκαμε ούτε ένα που να κοστίζει παραπάνω.

Δεν ξέρουμε εάν έχετε χρήματα για ξόδεμα, όμως πιστέψτε μας αν υπάρχει έστω και ένας σημαντικός λόγος να επενδύσετε σε ένα ρούχο που θα σας μείνει για μια ζωή, θα έχει την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή και θα σας στοιχίσει όσο πιο οικονομικά γίνεται, τότε μην το σκέφτεστε, τρέξτε γρήγορα!

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Ελευθεριάδης μας κάνει περήφανους
Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας