Yolan Chris: Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη νυφική βιομηχανία προτείνει

Yolan Chris: Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη νυφική βιομηχανία προτείνει

Τρεις διαφορετικές κολεξιόν για να βρείτε το ιδανικό νυφικό

H Yolan Cris είναι ένα από τα ανερχόμενα και πιο hot ονόματα στη βιομηχανία των νυφικών αυτή τη στιγμή, αγαπημένη τόσο του κοινού όσο και των ανθρώπων της μόδας σε διεθνές επίπεδο. Συνεχώς ανανεώνει τις ιδέες της προτείνοντας τα πιο ανατρεπτικά νυφικά για κάθε γούστο, χρησιμοποιώντας τα καλύτερης ποιότητας υφάσματα και σχεδιάζοντας κάθε κομμάτι η ίδια ένα προς ένα προκειμένου να εκπέμπουν τη ζεστασιά του χειροποίητου.

Άλλο ένα must της σχεδιάστριας είναι τα οργανικά υλικά που χρησιμοποιεί σε συνδυασμό με αυθεντικά vintage στοιχεία. Η Cris καταφέρνει να συνδυάσει το μοντέρνο και το κλασικό δημιουργώντας αέρινα φορέματα που παραμένουν άνετα και λειτουργικά παρά την λεπτεπίλεπτη επεξεργασία. Από τα σχέδιά της δε λείπουν οι περίτεχνες δαντέλες, τα σταρς, οι κρύσταλλοι, τα φυσικά υλικά, τα μαργαριτάρια, οι πέρλες, το ξύλο, το μέταλλο.

Αυτή τη φορά μέσα σε μία χρονιά η σχεδιάστρια έδωσε τρεις διαφορετικές συλλογές, αποφασισμένη να ικονοποιήσει κάθε γούστο.

Η συλλογή της 'Lumière' αποτελείται από μαγευτικές τουαλέτες για τη μεγάλη μέρα εμπνευσμένες από το παραμύθι στης Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, τις ταινίες βουβού κινηματογράφου, τη jazz μουσική των 20s, και τον ονειρεμένο Bohemian τρόπο ζωής. Η πρωτοτυπία και η αυθεντικότητα δεν λείπουν παρά το ρετρό χαρακτήρα των ρούχων που βασίζονται στα patchworks με crochet (βελονάκι), macramé, ξύλο, δίχτυ και δαντέλα.

Η επόμενη συλλογή ονόματι 'New Sun' θα κάνει κάθε γυναίκα να αισθανθεί πραγματική θεά. Η Cris συνθέτει μία ωδή στην αθωότητα, στην αγνότητα και τη φυσική ομορφιά εξυμνώντας την ελευθερία με πραγματικά αιθέρια σχέδια που απογειώνουν το έθνικ και μποεμ στοιχείο.

Τέλος, αν προτιμάτε το θρυλικό lady chic style των 60s υπάρχει και η YolanCris 2013 'Iconic' συλλογή που αποθεώνει τις μούσες Audrey Hepburn και Twiggy. Με τον απόλυτο oh-so-chic αέρα μιας χαριτωμένης σταρ του σινεμά ή την αίσθηση της μοιράιας αποπλάνησης σίγουρα θα κλέψετε τηςν παράσταση. Δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

Διαβάστε ακόμη:

Αποκλειστικό Victoria Kyriakides: To Grecian chic show που έκανε το Λονδίνο να παραμιλάει...

To Queen.gr στο fashion show του οίκου Kathy Heyndels

Αποστολή Λονδίνο: Οι τάσεις για τα νυφικά τη χρονιά που μας έρχεται