Queen.gr αποκλειστικό: βρεθήκαμε στην παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου "Closer", του Sartorialist στη γαλλική μπουτίκ Colette

Queen.gr αποκλειστικό: βρεθήκαμε στην παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου "Closer", του Sartorialist στη γαλλική μπουτίκ Colette

O Scott Schuman αποκλειστικά στο Queen.gr.

Ο Scott Schuman ή αλλιώς ο The Sartorialist, είναι ο περιβόητος fashion blogger που αντί να μας ζαλίζει με συνηθισμένα κείμενα για τη μόδα και φωτογραφίες του με επώνυμα ρούχα, (όπως συνηθίζεται), τόλμησε να μας βομβαρδίσει με αμέτρητες φωτογραφίες fashionista από όλο τον κόσμο.
Λανσάροντας το blog του το 2005, ο διάσημος πλέον τυχωδιώκτης του φακού θέλησε να απαθανατίσει αρχικά εκκεντρικές φυσιογνωμίες και fashion editors για να συνεχίσει με καθημερινούς ιδιαίτερους ανθρώπους.

Μετά την επιτυχία του Τhe Sartorialist (Penguin), που διαφήμισε συνοδευόμενος από το κορίτσι του και διάσημη fashion blogger, Garance Doré, o Scott Schuman ξαναέδωσε ραντεβού με το κοινό του στην περίφημη γαλλική μπουίκ της St Honore, Colette.

Εμείς βρεθήκαμε στη γαλλική πρωτεύουσα και σταθήκαμε στην ουρά που είχε διαμορφωθεί από νωρίς το μεσημέρι προκειμένου να γνωρίσουμε από κοντά το διάσημο blogger και να μας υπογράψει το καινούργιο του βιβλίο με τίτλο Closer. Καλλίγραμα μοντέλα, χαρακτηριστικές μπλαζέ Παριζιάνες, μικρά κορίτσια με neon μαλλιά, hipsters, περαστικοί, φανατικοί θαυμαστές, κομψοί άντρες με παπιγιόν και τιράντες και μερικοί φουσκωτοί μπράβοι που προσπαθούσαν να συντονίσουν την κίνηση, όλοι μαζί σε ένα πολύχρωμο μπουλούκι που έσφυζε από κομψότητα.

«Ποτέ δε με ενδιέφεραν οι διάσημοι, θεωρώ πιο αυθεντικό τον περαστικό που θα συναντήσω στο δρόμο», θα μας πει λίγο αργότερα την ώρα που θα μας υπογράψει με περισσή άνεση ποζάροντας ανενόχλητος στις αμέτρητες φωτογραφικές μηχανές.

Φαίνεται πως ο κύριος Shuman μετά από 15 χρόνια στη βιομηχανία της Μόδας έχει όντως το μάτι να ξεχωρίζει πιο στυλ είναι πραγματικά ενδιαφέρον και ποιο θα μπορούσε να γίνει σημείο αναφοράς για τους αναγνώστες του που τον έχουν κυριολεκτικά αποθεώσει. Έτσι, στη νέα του συλλογή φωτογραφίζει τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες από τα ταξίδια του στη Seoul,το , το Rio de Janeiro, το Παρίσι και άλλες πόλεις παραδίδοντας μαθήματα στυλ σε όλους εμάς.

Μην το χάσετε!

Διαβάστε επίσης:

Queen.gr αποκλειστικό: ταξιδέψαμε στο Saint-Tropez και ζήσαμε 3 μέρες σαν αληθινοί Tropeziens (φωτος)

Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Queen.gr αποκλειστικό: τρυπώσαμε πρώτοι στο bazaar υψηλής ραπτικής του Γιώργου Ελευθεριάδη και σας τα λέμε όλα

Από τη Νέα Υόρκη με αγάπη: δείτε τις βιτρίνες των μεγαλύτερων οίκων μόδας