Athens Xclusive Designers Week: Ο Δημήτρης Στρέπκος των Celebrity Skin ετοιμάζεται

Athens Xclusive Designers Week: Ο Δημήτρης Στρέπκος των Celebrity Skin ετοιμάζεται

To Queen.gr βρέθηκε στις πρόβες του σχεδιαστή και αναφέρει

Εχτές ήταν η μέρα της πρόβας του μακιγιάζ για τα fashion shows του Athens Xclusive Designers Week που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο της Εθνικής Ασφαλιστικής μεταξύ 20 και 23 Οκτωβρίου. Το Queen.gr θα είναι φυσικά και πάλι εκεί αναφέροντας τόσο από το front row όσο και backstage.

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του AXDW και στενά συνυφασμένο με την πορεία της διοργάνωσης είναι αυτό του Δημήτρη Στρέπκου από το label Celebrity Skin. To label προβάλλει την avant garde κουλτούρα με κομμάτια που φτιάχνονται πάνω στο σώμα χρησιμοποιώντας την τεχνική του Moulage. Άλλο ένα χαρακτηριστικό είναι τα κεντήματα με πέρλες, πέτρες, μεταλλικά στοιχεία και φυσικά υλικά που με περίτεχνα σχέδια, δημιουργούν ονειρικά κομμάτια που μοιάζουν να ξεπροβάλλουν από φαντασικούς κόσμους- προσαρμόζονται όμως στο στυλ της συγχρονης γυναίκας.

To Queen.gr μίλησε με τον Δημήτρη ο οποίος μας 'έδωσε' κάτι από την συλλογή που θα παρουσιάσει στην 12η διοργάνωση του AXDW. Η νέα του συλλογή φέρει τον τίτλο Bipolar Disorder (Διπολική Διαταραχή) και είναι βαθιά arty με έντονα θεατρικά στοιχεία. Το θέατρο άλλωστε είναι γνώριμος και αγαπημένος χώρος για τον Δημήτρη αφού έγινε το σκαλοπάτι για τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της μόδας.

Τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στην συλλογή είναι το λευκό και το μαύρο. Η ιδέα παρά την avant garde αισθητική της είναι αφαιρετική και υποστηρίζεται από ένα nude μακιγιάζ με γυαλάδες και minimal μαλλιά. Πήραμε μία μικρή ιδέα χτες στα Sephora όμως δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το τελικό look το οποίο θα επιμεληθεί ο make-up artist της Make up For Ever Emmanuel Apostolakis.

Πάρτε, λοιπόν μία γεύση από Celebrity Skin, που αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν ένα δυναμικό βίντεο για το catwalk(δείτε το προηγούμενο στο κάτω μέρος της οθόνης και θα καταλάβετε), και μείνετε συντονισμένοι στο Queen.gr για όλες τις εξελίξεις του AXDW.

Διαβάστε ακόμη:

Queen αποκλειστικό: H Άντα Λιβιτσάνου στο fashion video των Celebrity Skin

O Εμμανουήλ Αποστολάκης, Official Makeup artist της Make Up For Ever συνοψίζει τα trends του μακιγιάζ στην AXDW