Που χάθηκε η Freja Beha Erichsen;

Που χάθηκε η Freja Beha Erichsen;

Το διάσημο μοντέλο συνεχίζει την αποχή από τις πασαρέλες.

Τα μοντέλα που περπατούν στις εβδομάδες μόδας συνήθως δεν πληρώνονται πολλά χρήματα. Το κάνουν είτε για ένα μικρό αντίτιμο είτε δέχονται δώρα, όμως, κερδίζουν φήμη και τους ανοίγονται συνεχώς καινούργιοι δρόμοι.

Τα διάσημα, λοιπόν, top models δεν πολυπερπατούν σε catwalks, καθώς δεν το έχουν ανάγκη και εμφανίζονται λιγοστές φορές σε Μιλάνο ή Παρίσι για το show κάποιου σχεδιαστή που έχουν ιδιαίτερη σχέση ή για την επίδειξη κάποιου μεγάλου οίκου (η Anja Rubik για παράδειγμα περπάτησε μεταξύ άλλων στα show των Gucci και Stella McCartney).

Τώρα, λοιπόν, που τέλειωσε και η εβδομάδα μόδας του Παρισιού αναρωτιόμαστε: η Freja Beha Erichsen που είναι; Το πρώην κορίτσι της Chanel, από τότε που διέκοψε τις σχέσεις της με τον γαλλικό οίκο, έκανε κάποιες εμπορικές δουλειές (Maybelline, Zara) και «ψιλοεξαφανίστηκε». Δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα fashion weeks και την ώρα μάλιστα που «έτρεχε» η εβδομάδα μόδας του Παρισιού διασκέδαζε σε ένα live στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Ετοιμάζεται πιστεύετε για κάποιο δυναμικό comeback ή κάπου εδώ αφήνει το προσκήνιο;

Διαβάστε επίσης:

H νέα μούσα της Chanel έρχεται από τη Δανία

Modeling gossip: ποια είναι η νέα αγαπημένη της Freja Beha Erichsen;

Ρος Γεωργίου: η Ελληνίδα του show των Dolce & Gabbana