5 tips για να είστε πάντα περιποιημένη

5 tips για να είστε πάντα περιποιημένη

Για άψογες εμφανίσεις χωρίς να καταναλώνετε χρόνο

Το άψογο στυλ δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Εάν κι εσείς αναρωτιέστε πώς τα καταφέρνουν οι πιο στυλάτες παρουσίες να δείχνουν, ανά πάσα στιγμή αψεγάδιαστες και περιποιημένες, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Επεισή η σημασία είναι στις λεπτομέρειες, σας παρουσιάζουμε πέντε tips που θα κάνουν την διαφορά, δείχνοντάς σας πάντα άψογη, χωρίς να χάνετε χρόνο.

1) Επενδύστε σε ένα blazer
Ένα μεσάτο σακάκι μπορεί να αναβαθμίσει στυλιστικά στο λεπτό το τζιν σας, αλλά και να δώσει αυστηρές, καθαρές γραμμές στα φορέματά σας. Θα σας κάνει αμέσως να δείχνετε φροντισμένη ενώ, για ένα cool εφέ, αρκεί να διπλώσετε τα μανίκια του.

2) Στολίστε το σινιόν σας
Δανειστείτε μία στυλάτη λεπτομέρεια που είδαμε στα catwalks. Ένα χαλαρό, πρόχειρο σινιόν δείχνει, αμέσως, άψογο, με την προσθήκη μίας πολύτιμης καρφίτσας.

3) Μην παραμελείτε το μανικιούρ σας
Τα μη φροντισμένα νύχια δίνουν αμέσως το μήνυμα ότι δεν σας ενδιαφέρει η εξωτερική σας εμφάνιση. Κάντε μανικιούς μία φορά την εβδομάδα, σε studio ή και μόνη σας. Και για τις αμελείς, μην ξεχνάτε ότι, οι τονοι κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας σας, εκτός από ότι κάνουν τα δάχτυλα να φαίνονται μακρύτερα, είναι πιο πρακτικοί, αφού, ακόμα και αν το μανικιούρ σας χαλάσει λίγο, δεν φαίνεται.

4) Επενδύστε στα σωστά αξεσουάρ
Σκεφτείτε με βάση τη διαχρονικότητα, και όχι τις τάσεις. Προτιμήστε τσάντες από σκληρό δέρμα και αποφύγετε υπερμεγέθη logos που μπορεί, μετά από λίγο καιρό, να φάινονται ξεπερασμένα.


5) Βραχιόλια, τα αγαπημένα
Προτιμήστε τα από κλασικό χρυσό, σε λιτή γραμμή και διακριτικό μέγεθος. Είναι ένα αξεσουάρ- πασπαρτού που ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα, ενώ, φορεμένα πολλά μαζί, δείχνουν ακόμα καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα:

To Queen.gr βρίσκει τα ιδανικά ρούχα για τη νονά
Υιοθετήστε το balenciaga look της Kristen Stewart μόνο με 100 ευρώ
To Queen.gr ψωνίζει μαζί σας τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας