Δείτε τις πρώτες φωτό από την καμπάνια Maison Martin Margiela για τα H&M

Δείτε τις πρώτες φωτό από την καμπάνια Maison Martin Margiela για τα H&M

Υπέροχα ρούχα που μεταφέρουν την αίγλη του διάσημου οίκου στη high street αγορά μέσα από το φακό του Sam Taylor-Johnson

Ο Βρετανός φωτογράφος και καλλιτέχνης Sam Taylor Johnson, είναι ο μαγικός φακός πίσω από την πολυαναμενόμενη καμπάνια του Maison Martin Margiela για το αγαπημένο high street brand H&M. Μία ιδιαίτερη φωτογράφιση και μία σειρά από short films αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της αυτό το μήνα σε περιοδικά όπως η Vogue, το Elle, το Marie Claire.

Στις 8 Νοεμβρίου τα εν λόγω films θα μεταδοθούν στην τηλεόραση, περίπου μία εβδομάδα προτού η συλλογή δοθεί σε κυκλοφορία στα καταστήματα. Από την πρώτη φωτογραφία behind-the-scenes που διέρευσε δείχνοντας τον Sam Taylor-Johnson να φωτογραφίζει το editorial, είχαμε καταλάβει ότι το concept όπως φυσικά τα κομμάτια της κολεξιόν θα μας εντυπωσίαζαν.

memo-h-and-m_copy

Ο οίκος MMM είναι παραδοσιακά λάτρης του μινιμαλισμού και των καθαρών γραμμών καταφέρνοντας να δημιουργεί υπέροχα κομμάτια που τραβούν τα βλέμματα χωρίς υπερβολές.

Tο Σουηδικό label έχει συνεργαστεί και με άλλους μεγάλους οίκους στο παρελθόν, σε καμπάνιες που στέφθηκαν από πλήρη επιτυχία προωθώντας συλλογές που γίνονταν ανάρπαστες μέσα σε λίγα λεπτά. Η πιο πρόσφατη high-end μίξη με το όνομα Maison Martin Margiela, είναι και από τις πιο πολυαναμενόμενες. Η συλλογή κυκλοφορεί επίσημα στις 15 Νοεμβρίου. Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε μία γεύση από το τι θα περιμένετε έξω από τα καταστήματα H&M τη μεγάλη μέρα.

(Photos courtesy of H&M)

Διαβάστε ακόμη:

Donatella Versace: Τι απαντάει στους επικριτές της;

Η ολοκαίνουργια συλλογή καλσόν της Yamamay είναι εδώ!