Ποιοι είναι οι πιο σέξι άντρες μοντέλα αυτή τη στιγμή και τι έχουν κοινό;

Ποιοι είναι οι πιο σέξι άντρες μοντέλα αυτή τη στιγμή και τι έχουν κοινό;

Τελικά το μούσι ήρθε για να μείνει...

Καμιά φορά, ιδίως στην Ελλάδα κοιτάζεις γύρω σου το βράδυ και όλοι μοιάζουν ίδιοι στο σκοτάδι. Η μόδα της γενειάδας καλά κρατεί στον αντρικό πληθυσμό και απ' ό, τι φαίνεται ήρθε για να μείνει.

Κοιτώντας τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα άντρες μοντέλα στα πρακτορεία και στα designer shows, editorials κλπ, η λίστα που προκύπτει μας εντυπωσιάζει. Έχουν όλοι μούσια!

Οι περισσότεροι από αυτούς, θυμίζουν απλούς καθημερινούς άντρες. Πλέον δεν είναι απαραίτητο να έχουν όλοι κοιλιακούς και σώμα body builder- απαραίτητη όμως είναι η γοητεία του καθαρόαιμου αρσενικού, ;άντε και μερικά τατουάζ. Μέσα στη λίστα των 6 και 2 Έλληνες. Ο Ηλίας Πετράκης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου...

Όλοι τους όμως ψηφίζονται ως οι αγαπημένοι των πρακτορείων τους, των σχεδιαστών, των στιλιστών, φυσικά των γυναικών και των ανδρών επίσης! Δείτε τους!

Justin Passmore

Κάτι παραπάνω από ένα μοντέλο με γενειάδα και διαπεραστικό βλέμμα καθώς είναι ποιητής και μουσικός που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Το Twitter του, μπορεί να σας εκπλήξει. Θα τον βρείτε στο @vernon_jack.

Ricki Hall

Θεωρείται από τους πιο hot εργένηδες αυτή τη στιγμή και έχει και το κατάλληλο attitude. O Ricki είναι αυτό που λέμε.. βαρύ αρσενικό! Παρόλα αυτά έχει μία λατρεία κι αυτός στο twitter : @RickiFuckinHall

Ηλίας Πετράκης

Από τους πιο αγαπητούς στο χώρο της μόδας, κάνει καριέρα στο εξωτερικό και κρατά χαμηλό προφίλ. Δεν αποχωρίζεται το μούσι του και όλοι λένε τα καλύτερα γι αυτόν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τον εντοπίσαμε στο @IliasP_

Fabian Schweizer

Ο Fabian, θεωρεί ότι δεν πρέπει οι άνθρωποι να παρεμβαίνουν στην εμφάνισή τους και είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς. Τον βλέπουμε σε αρκετά editorials και διαφημιστικά ενώ είναι τύπος που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Enok

Σιωπηλός, τόσο που δεν βρίσκεις στοιχεία γι αυτόν πουθενά ο Νορβηγός με το όνομα/ψευδώνυμο Enok είναι ο αγαπημένος των Asher Levine, Maison Martin Margiella, Η&Μ και DSquared.

Δημήτης Αλεξάνδρου

Τα λόγια είναι περιττά. Νέος, ωραίος, ανερχόμενος στο εξωτερικό και με βάση του την Ελλάδα ο Δημήτρης πρωταγωνιστεί σε πολλές καμπάνιες, catwalks κλπ (Maison Martin Margiella, Philipp Plein, Zara..) ενώ είναι περιζήτητος στον γυναικείο πληθυσμό. Εκτός από την καριέρα στο modeling έχει μία μεγάλη αγάπη στη νύχτα και στο PR για μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά.

Διαβάστε ακόμη:
Τα πιο τρομακτικά παπούτσια που σχεδιάστηκαν ποτέ!

Athens Xclusive Designers Week: Το Queen.gr μπήκε στο σπίτι του Πάνου Απέργη και είδε πρώτο τα νέα σχέδια!