Η Natalie Portman «απαγορεύτηκε» στην Βρετανία

Η Natalie Portman «απαγορεύτηκε» στην Βρετανία

Ή μάλλον καλύτερα η νέα καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί απαγορεύτηκε στη Βρετανία.

Άλλη μια καμπάνια απαγορεύτηκε στη Βρετανία και αυτή τη φορά πρόκειται για την διαφήμιση της μάσκαρας του οίκου Dior με πρωταγωνίστρια την Natalie Portman.

Παρόλο που δεν παραπονέθηκε κάποιος καταναλωτής η Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων της Γηραιάς Αλβιόνας αποφάσισε να απαγορέψει την εν λόγω καμπάνια, ύστερα από μια αναφορά που κατέθεσε η L'Oreal αναφέροντας πως «παραπλανεί τους καταναλωτές υπερβάλλοντας με τα αποτελέσματα του προϊόντος».

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωσή της η Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων της Βρετανίας (Advertising Standards Authority) απαγόρεψε την κυκλοφορία της διαφημιστικής καμπάνιας λόγω του υπερβολικού ψηφιακού ρετούς που υπέστη η αρχική φωτογραφία (αύξηση του μήκους των βλεφαρίδων, διαχωρισμός τους, γέμισμα κ.ο.κ.).

Το αστείο στην όλη ιστορία είναι πως αρχικά η εν λόγω φωτογραφία θα χρησιμοποιείτο για διαφήμιση κραγιόν, όμως, οι υπεύθυνοι του Dior βρήκαν το βλέμμα της Natalie στην συγκεκριμένη λήψη άκρως σαγηνευτικό με αποτέλεσμα να αλλάξουν το διαφημιζόμενο προϊόν. Τώρα θα πρέπει να ξαναρετουσάρουν την καμπάνια για να «περάσει» από τη Βρετανική Αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Οι έξι πιο αμφιλεγόμενες καμπάνιες του 2011

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο της Natalie Portman!

Η Natalie Portman ξανθιά