To Queen.gr μεταδίδει από το show Maison Martin Margiela for H&M στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

To Queen.gr μεταδίδει από το show Maison Martin Margiela for H&M στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Πάρτε μία πρώτη γεύση από το φαντασμαγορικό show

Χθες το βράδυ, η συλλογή Maison Martin Margiela for H&M παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη. Σε ένα παλιό κτίριο που ανακατασκευάστηκε από το team Maison Martin Margiela αποκλειστικά για το event.

Σε 9 ορόφους γεμάτους με δωμάτια τα οποία είχαν ξεχωριστά installations οι χορευτές της Anne Teresa de Keersmaeker χόρεψαν ντυμένοι με τις δημιουργίες της συλλογής πάνω σε λευκή άμμο που ήρθε αποκλειστικά από την California. Γλυπτά από πουκάμισα με προτζέκτορες να προβάλλουν πάνω τους εικόνες από ανθρώπινα σώματα, τρισδιάστατες εκθέσεις φωτογραφίας... μουσική και celebrities.

Οι Mena Suvari, Chace Crawford, Alan Cumming, Helena Christensen, Julianne Moore, Sarah Jessica Parker, Selma Blair, Doutzen Kroes, Kanye West και Paul Reubens ήταν μερικοί μόνο από τους προσκεκλημένους στο πάρτι της Beekman Street του Meet Packing District όπου έλαβε χώρα το πάρτυ.

Στον 9ο όροφο λειτουργούσε pop up store με αποκλειστικά κομμάτια της συλλογής Maison Martin Margiela for H&M, τα οποία διατέθηκαν στους καλεσμένους και τον τύπο. Περιττό να πω ότι έγινε σφαγή! Η συλλογή αποτελείται κυρίως από επανεκδόσεις παλαιότερων συλλογών του οίκου Maison Martin Margiela και ορισμένα νέα special edition κομμάτια.

Έχουμε μαζέψει αρκετό υλικό για εσάς γι αυτό πάρτε μια γεύση και stay tuned για περισσότερα με την επιστροφή μας. Θα σας δείξουμε όλα τα κομμάτια από κοντά ένα ένα και ίσως έχουμε μία μεγάλη έκπληξη!!! Η συλλογή λανσάρεται στις 15 Νοεμβρίου σε 230 καταστήματα H&M σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη:

Η H&M στο πλευρό της Unicef ακόμη πιο δυνατά! (video)


Το Queen.gr πάει στη Νέα Υόρκη για το show Maison Martin Margiela for H&MΔείτε τις πρώτες φωτό από την καμπάνια Maison Martin Margiela για τα H&M