Ποια fashion designer θα σχεδιάσει το νυφικό της Angelina Jolie;

Ποια fashion designer θα σχεδιάσει το νυφικό της Angelina Jolie;

Οι προετοιμασίες της superstar για τον γάμο της με τον Brad Pitt ξεκίνησαν

Τους τελευταίους μήνες έχουμε «βομβαρδιστεί» από celebrity γάμους και, πάντα, πρώτα στο ενδιαφέρον μας έρχονται τα επώνυμα νυφικά που επιλέγουν οι αγαπημένες μας διάσημες, για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου με τους αγαπημένους τους. Ήδη έχουμε δει την Drew Barrymore με Chanel, την Anne Hathaway με Valentino και την Jessica Biel με Giambattista Valli και, όπως όλα δείχνουν, έχουμε ένα ακόμα εντυπωσιακό νυφικό να περιμένουμε. Αυτό της Angelina Jolie.

Σύμφωνα με πηγές του Grazia, η σχεδιάστρια του νυφικού της σταρ δεν είναι άλλη από την L'Wren Scott. «Η Angelina και η L'Wren έχουν ήδη συναντηθεί αρκετές φορές. Η Angelina ήθελε έναν designer που να μην είναι τόσο διάσημος για τα νυφικά του», ανέφερε στο βρετανικό περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της σταρ.

Και παρότι δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο του superstar ζευγαριού, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι αυτός θα λάβει χώρα στο σπίτι των Jolie- Pitt, στη Γαλλία. «Για τον γάμο η Angelina έχει ήδη επιστρατεύσει μερικούς από τους καλύτερους designers του κόσμου, αλλά δεν την ενδιαφέρουν τα "μεγάλα" ονόματα, θέλει απλώς ανθρώπους που να μπορεί αν εμπιστευτεί- και σίγουρα εμπιστεύεται την L'Wren. Νιώθει ότι, απ' όλους τους σχεδιαστές που έχει δει, η L'Wren είναι αυτή που αντιλαμβάνεται τον σωματότυπό της καλύτερα».

Διαβάστε ακόμα:
Ποιοι Brangelina; Aniston και Theroux μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό σε κοινή εμφάνιση
Giambattista Valli: Ο σχεδιαστής μιλάει για το ροζ νυφικό της Jessica Biel
Παντρεύτηκε η Anne Hathaway! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο