Despina Vandi for CHIP & CHIP: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σειρά ρούχων της Ελληνίδας σταρ

Despina Vandi for CHIP & CHIP: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σειρά ρούχων της Ελληνίδας σταρ

Μία συλλογή με την υπογραφή της Δέσποινας

Η διάσημη τραγουδίστρια συνεργάζεται με την Χρυσούλα Κέρος και την εταιρεία της, CHIP & CHIP, και μας παρουσιάζουν μία συλλογή ρούχων κομψή, sexy και μίνιμαλ- όπως ακριβώς είναι και το στυλ της Δέσποινας.

Προσιτές, αλλά κατά βάση Ελληνικές δημιουργίες, περιλαμβάνονται στη συλλογή Despina Vandi for CHIP & CHIP, από την καμπάνια της οποίας κυκλοφόρησαν, σήμερα, οι πρώτες φωτογραφίες. Ρίξαμε μία ματιά και εντυπωσιαστήκαμε από τις δημιουργίες με την υπογραφή της Ελληνίδας σταρ, που είναι και η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, στα χρώματα της πούδρας, το κλασικό μαύρο, το σέξι κόκκινο, το μοντέρνο μπορντό μωβ, το πράσινο αλλά και το εντυπωσιακό λευκό.

Η Δέσποινα Βανδή, σε συνεργασία με το CHIP & CHIP μας χαρίζουν μία μοντέρνα συλλογή, σχεδιασμένη για τις γυναίκες που ζουν στο σήμερα, αλλά αγαπούν την μόδα, λατρεύουν την κομψότητα, επιλέγουν την ποιότητα και επιθυμούν να ξεχωρίζουν με το στυλ τους. Η πρώτη συλλογή Despina Vandi for CHIP & CHIP θα κυκλοφορήσει σύντομα και εμείς ανυπομονούμε να την δούμε από κοντά.

Διαβάστε ακόμα:
Δέσποινα Βανδή: Γιατί άλλαξε τελευταία στιγμή την ημερομηνία παρουσίασης των ρούχων της;
Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει ρούχα με την υπογραφή της
Αποκλειστικό: Πρότειναν στη Βανδή να δουλέψει με τη Βίσση