Η μόδα υποστηρίζει τους πληγέντες από τον τυφώνα Sandy

Η μόδα υποστηρίζει τους πληγέντες από τον τυφώνα Sandy

Vogue και CFDA σε σύμπραξη για την ανακούφιση των «χτυπημένων» από τον τυφώνα Sandy.

Ο κόσμος της μόδας για άλλη μια φορά, όπως είχε κάνει στο παρελθόν και μετά το καταστροφικό χτύπημα του τσουνάμι στην Ιαπωνία, συνασπίζεται με σκοπό να συνδράμει τους πληγέντες του τυφώνα Sandy στη Νέα Υόρκη.

Λίγες ημέρες, λοιπόν, μετά το πέρασμα του τυφώνα και το περιοδικό Vogue σε συνεργασία με το CFDA (Συμβούλια Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής) οργάνωσαν μια πρωτοβουλία με όνομα «Fashion for Sandy Relief» με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ανακούφιση των πληγέντων. Πιο συγκεκριμένα στο site charitybuzz.com φιλοξενείται μια online δημοπρασία, όπου όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να «χτυπήσουν» από ένα δείπνο με την ηθοποιό Gwyneth Paltrow και τον Αμερικανό chef Mario Batali (η τιμή του αναμένεται στα 20 χιλιάδες ευρώ) ή μια εβδομάδα στη βίλα του Tommy Hilfiger σε τιμή που φαίνεται πως θα ξεπεράσει τα 80 χιλιάδες ευρώ.

Όμως, και η Anna Wintour, η σιδηρά κυρία της αμερικανικής Vogue, βγαίνει στο σφυρί με τους γενναιόδωρους πλειοδότες να διεκδικούν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζί της ένα fashion show και να γευματίσουν στο Condé Nast cafe. Και η λίστα συνεχίζεται με μαθήματα modeling από την Coco Rocha, εισιτήρια για fashion shows και πρακτική εξάσκηση σε οίκους μόδας μεταξύ άλλων.

Παράλληλα στις 16 Νοεμβρίου το Tory Burch Foundation θα συνεργαστεί με το Fashion for Sandy Relief και θα πραγματοποιήσει ένα bazaar με δημιουργίες μεταξύ άλλων των Tory Burch, Carolina Herrera και Valentino με τα χρήματα να πηγαίνουν φυσικά στους πληγέντες του τυφώνα.

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες συγκλονιστικές φωτογραφίες της Νέας Υόρκης μετά το πέρασμα του τυφώνα Sandy

Νέες, εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πέρασμα του τυφώνα Sandy από τη Νέα Υόρκη

Ralph Lauren: Δύο εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες του τυφώνα Sandy