Raf Simons: ποια είναι η γνώμη του για τον John Galliano;

Raf Simons: ποια είναι η γνώμη του για τον John Galliano;

O νέος σχεδιαστής του Dior έσπασε τη σιωπή του.

O Raf Simons, ο νέος creative director του οίκου Dior, είναι αναμφισβήτητα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που διανύουμε. Έφυγε από τον οίκο Jil Sander και ανέλαβε τα ηνία του maison Dior αντικαθιστώντας τον John Galliano χωρίς να κάνει πολλές δηλώσεις και περιμέναμε τη στιγμή που θα αποφάσιζε να σπάσει τη σιωπή του.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου, λοιπόν, της Vogue Αυστραλίας ο Raf Simons έδωσε μια συνέντευξη, όπου εκτός των άλλων αναφέρει πως είχε μιλήσει αρκετούς μήνες πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του με τον Bernard Arnault (o Γάλλος μεγιστάνας της LVMH, που έχει στην κατοχή της και τον Dior), χωρίς, όμως, να έχει αποφασισθεί κάτι με σιγουριά. Άρα οι φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τον Dior καιρό πριν ανακοινωθεί δεν ήταν καθόλου αβάσιμες.

Ο Raf, όμως, αποφάσισε να αναφερθεί και στον προκάτοχό του στο γαλλικό maison, John Galliano λέγοντας «Σέβομαι τόσο πολύ τις τεχνικές ικανότητες και τη φαντασία του John, απλά δεν τις βρίσκω σχετικές με την εποχή. Ειδικά όταν (οι δημιουργίες του) περιορίζουν τη γυναίκα, που σε κάθε άλλο τομέα έχει τόση ελευθερία».

Διαβάστε επίσης:

Ποια ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο του Dior;

Ποιοι κάθησαν στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ του οίκου Dior

Ρος Γεωργίου: Η Ελληνίδα top model κατακτά τις πασαρέλες στο Παρίσι