Το ημερολόγιο Pirelli για το 2013 «ντύθηκε»

Το ημερολόγιο Pirelli για το 2013 «ντύθηκε»

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και το βίντεο από τα παρασκήνια.

Το νέο ημερολόγιο Pirelli για το 2013 είναι διαφορετικό από τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Οι πρωταγωνίστριές του είναι πιο ντυμένες από ποτέ και όλες τους έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: έντονη φιλανθρωπική δράση.

Πίσω από το φακό βρέθηκε ο διάσημος για το πορτρέτο του «το κορίτσι από το Αφγανιστάν» που το 1985 κόσμησε το τεύχος Ιουνίου του National Geographic, Steve McCurry, που ταξίδεψε μέχρι το μαγευτικό Rio de Janeiro της Βραζιλίας. Εκεί φωτογράφισε τις πρωταγωνίστριες -ανάμεσα τους οι Karlie Kloss, Hanaa Ben Abdesslem, Liya Kabede, Isabeli Fontana, Elisa Sednaoui, Summer Rayne Oakes και η έγκυος Adriana Lima- θέλοντας να αποδείξει πως μπορούν να είναι σέξι χωρίς να είναι γυμνές.

Το ημερολόγιο αποτελείται συνολικά από 34 φωτογραφίες εκ των οποίων οι 23 είναι φωτογραφίες των πρωταγωνιστριών του, οι 9 στιγμιότυπα της ζωής στο Rio και 2 φωτογραφίες graffiti.

Δείτε την gallery με τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, ταξιδέψτε στο Rio με το παρακάτω βίντεο από τα παρασκήνια και βυθιστείτε στην μαγεία του ταλέντου του Steve McCurry.

Επίσης διαβάστε:

Η Pirelli απαρνείται το γυμνό στο νέο ημερολόγιο 2013!

Kate & Naomi γυμνόστηθες στο νέο τεύχος του Interview