Ένας Έλληνας στους τρεις επικρατέστερους στον κόσμο για την καμπάνια του οίκου Versace

Ένας Έλληνας στους τρεις επικρατέστερους στον κόσμο για την καμπάνια του οίκου Versace

Ένας «Ηρακλής» ανάμεσα στα διεθνή θηρία.

Ο Ηρακλής Κόζας, είναι ένας 22χρονος από τις Σέρρες που βρέθηκε ξαφνικά να οργώνει τις διεθνείς πασαρέλες. Το νεαρό αγόρι, είναι φαβορί για την νέα παγκόσμια καμπάνια του οίκου Versace και, μάλιστα, ένας από τους τρεις επικρατέστερους ξεπερνώντας μοντέλα από όλο τον κόσμο.

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τους Έλληνες τον τελευταίο καιρό, όμως η ομορφιά και το ταλέντο ξεπερνούν τα κλειστά σύνορα της χώρας μας προβάλλοντας στο εξωτερικό ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας που έχει τσαλακωθεί από την οικονομική κρίση και τα πολιτικά παιχνίδια.

Ο 22χρονος έχει περάσει μέχρι στιγμής από αμέτρητα κάστινγκ μαζί με μοντέλα από κάθε γωνιά της Ευρώπης και δηλώνει σε γνωστό περιοδικό, «είμαι πολύ χαρούμενος! Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, μόνο και μόνο όμως που κατάφερα να είμαι στους τρεις επικρατέστερους, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι δύσκολη περίοδος για όλους. Αναλόγως με το πως θα κυλήσουν τα πράγματα, θα εξαρτηθεί και αν θα μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα. Θέλω να κάνω αργά και σταθερά βήματα», σχολιάζει το μελανούρι από τις Σέρρες κι εμείς ελπίζουμε να μας βγάλει ασπροπρόσωπους στο εξωτερικό.

Μπράβο Ηρακλή!