Και η Ζέτα Μακρυπούλια σχεδιάστρια ρούχων!

Και η Ζέτα Μακρυπούλια σχεδιάστρια ρούχων!

Ετοιμάζει τη δική της σειρά ρούχων.

Φαίνεται ότι το 2012 θα είναι η χρονιά που κάποιοι διάσημοι έλληνες ανακάλυψαν ότι έχουν και άλλα ταλέντα πέρα από αυτά με τα οποία έγιναν γνωστοί και αγαπητοί. Λένε ότι όταν κάτι αρχίζει και επαναλαμβάνεται θεωρείται μόδα. Μπορεί να είχαν και δίκαιο αν και στις εποχές που ζούμε θα συμπληρώναμε ότι όταν κάτι επαναλαμβάνεται, μάλλον είναι επικερδές.

Έτσι μετά το δρόμο που άνοιξε η Δέσποινα Βανδή με τη συλλογή ρούχων που υπέγραψε για το κατάστημα chip and chip, η Μαρία Μπακοδήμου με τα ρούχα που σχεδιάζει και πουλάει μέσω της ιστοσελίδα της και ο Σάκης Ρουβάς που ήταν και ο πρωτοπόρος, σειρά παίρνει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση από την εταιρία γυναικείων ενδυμάτων Raxevsky να βάλει το γούστο της, την φαντασία της και την υπογραφή της σε μια νέα γυναικεία σειρά που θα φέρει το όνομά της. Η Ζέτα συμφώνησε και έτσι μέσα στην Άνοιξη θα είναι έτοιμη και η συλλογή, της οποίας το όνομα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι μεταξύ άλλων, θα έχει το ονοματεπώνυμο της. Η σέξι και κομψή Ζέτα θα έχει τον τελευταίο λόγο στην επιλογή των υφασμάτων, στην ποιότητα, στο σχεδιασμό και σε όσα χρειάζεται για να φτάσει ένα ρούχο από το πατρόν στην κρεμάστρα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης αποκαλύπτει: Την εμπνευσμένη από τα 70s εμφάνιση της Ζέτας

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης εμπνέεται από τα 70's και μεταμορφώνει τη Ζέτα σε θεά!