H μόδα δημιουργεί οικολογικά στο TEDx Athens

H μόδα δημιουργεί οικολογικά στο TEDx Athens

Με τη συμμετοχή γνωστών σχεδιαστών στο DoItEco

Το DoItEco, η πρώτη οικολογική επίδειξη μόδας σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάστηκε στο Tedx Athens με ένα πολύ ξεχωριστό Workshop. Δημιουργήθηκε κατασκευή από..ξύλινες παλέτες..και πάνω σε αυτές τοποθετήθηκαν αιθέρειες υπάρξεις οι οποίες φορούσαν οικολογικά ρούχα κορυφαίων Ελλήνων και Κυπρίων σχεδιαστών μόδας!

Μεταξύ αυτών τα brands Parthenis, Erifilli, Konstantinos Melis by Laskos, Faliakos by Petridis, Fani Xenophontos, Tota Patsalidou και Maraveya! Τα μοντέλα εμφανίστηκαν στο χώρο με μουσική από αφρικάνικο ταμπούρλο και διακόσμησαν τις παλέτες με live installation! Στη συνέχεια, ακολούθησαν μίνι ομιλίες από κάποιους από τους συμμετέχοντες σχεδιαστές, οι οποίοι αποκάλυψαν τον τρόπο που δημιουργούν οικολογικά!

Η Νόπη Ρωμανίδου, γενική διευθύντρια της διοργανώτριας εταιρίας, Αlly, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Tedx Athens αγκάλιασε το DoItEco και ανέδειξε την οικολογική πλευρά της καινοτομίας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ted αλλα και όλους τους σχεδιαστές και τους χορηγούς που μας υποστήριξαν».

*Τα κομμωτήρια Ζάρμπαλης επιμελήθηκαν το μαλλί και το μακιγιάζ των μοντέλων.

*Το Fashion Workshop by Vicky Kaya και οι Έλενα Παπασταύρου και Μάρκος Ανδριώτης επιμελήθηκαν το Styling.

Δείτε τις φωτογραφίες και να θυμάστε πως πάντα μπορούμε αν κρατάμε το στυλ μας, οικολογικά!

Διαβάστε ακόμη:

Η σωστή all-day bag από τα Fullah Sugah

Τα printed πουκάμισα Fullah Sugah

Επιλέγοντας την σωστή ζακέτα!