3 Καλλονές ποζάρουν για τις mini bags του Louis Vuitton (video)

3 Καλλονές ποζάρουν για τις mini bags του Louis Vuitton (video)

Με αυτές τις εικόνες ανυπομονούμε ήδη να σφίξουν οι ζέστες

Τρεις από τις αγαπημένες μας street style superstars - fashion bloggers που αναδείχτηκαν σε fashion icons, μοντέλα, στυλίστριες και σχεδιάστριες... οι Elin Kling, Hanneli Mustaparta και Miroslava Duma γίνονται τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας του οίκου Louis Vuitton για την Mini collection του με τσάντες.

Όσο και να πούμε μπράβο στα κορίτσια που τα κατάφεραν δεν θα είναι αρκετό. Υπέροχα χρώματα, πολλά παστέλ, άνετη διάθεση και ρομαντισμός που μας μεταφέρει στη δεκαετία του '60 και του'70 τα κύρια χαρακτηριστικά της απρόσμενης καμπάνιας.

Τα τσαντάκια και οι totes δε, κάτι παραπάνω από chic. Ο Marc Jacobs είχε και πάλι τη φαεινή του, εκτοξεύοντας την καμπάνια στα ύψη, αφού στράφηκε πάνω της όλο το fashion blogging κοινό. Σίγουρα πολλές θα ήθελαν να είναι στη θέση τους... Τα κορίτσια όμως εκτός από στυλ, ταλέντο και φυσικά αγάπη για τη μόδα- διαθέτουν εμφάνιση που πολλά μοντέλα θα ζήλευαν.

Tο film μικρού μήκους που ακολουθεί τα κορίτσια μέσα από μία stop-motion περιπέτεια, μας κάνει ήδη να μετράμε αντίστροφα μέχρι το λανσάρισμα της σειράς!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Διαβάστε ακόμη:

H μόδα δημιουργεί οικολογικά στο TEDx Athens

Τα πιο hot χρώματα αυτής της σεζόν!

Ξεκίνησαν οι βροχές. Οι πιο stylish γαλότσες από τα Fullah Sugah