H&M for Brick Lane Bikes: Μια ανδρική συλλογή για την ποδηλασία

H&M for Brick Lane Bikes: Μια ανδρική συλλογή για την ποδηλασία

Απαιτούμε άμεσα και γυναικεία!

H H&M κυκλοφορεί μία ειδική συλλογή ανδρικών ρούχων με τη συνεργασία της Brick Lane Bikes. Η Brick Lane Bikes αποτέλεσε το πρώτο fixed-gear κατάστημα ποδηλάτων, με ειδίκευση σε custom-made ποδήλατα, τα οποία κατασκευάζονται στο δικό της εργαστήριο.

Η συλλογή θα χτυπήσει πρώτα στην καρδιά της ποδηλατικής σκηνής του ανατολικού Λονδίνου και συνδυάζει τη λειτουργικότητα των ποδηλατικών ρούχων με το υπέροχο στιλ των ρούχων πόλης που φοριέται το ίδιο εύκολα πάνω στο ποδήλατο και εκτός ποδηλάτου. Η συλλογή, που περιέχει 11 κομμάτια, σχεδιάστηκε από την H&M και δοκιμάστηκε και εγκρίθηκε από την Brick Lane Bikes. Θα λανσαριστεί στις 7 Μαρτίου 2013, σε περίπου 180 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και στο διαδίκτυο.

Κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί τόσο στο ποδήλατο, όσο και εκτός, με λειτουργικές λεπτομέρειες που προσφέρουν καλή απόδοση, αλλά και ξεχωριστό στιλ. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν περιλαμβάνουν το οργανικό βαμβάκι, το ανακυκλωμένο βαμβάκι και τον ανακυκλωμένο πολυεστέρα, γεγονός που σημαίνει ότι η συλλογή είναι τόσο αειφόρα όσο είναι και η ίδια η ποδηλασία.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη συλλογή H&M for Brick Lane Bikes. Η συνεργασία με την H&M με στόχο τη δημιουργία ρούχων που να συνδυάζουν την ποδηλασία με την αστική μόδα είναι κάτι που μας ταιριάζει απόλυτα. Είναι ακριβώς αυτό που είμαστε και αυτό που κάνουμε καλύτερα», λέει η Feya Buchwald, ιδρύτρια της Brick Lane Bikes.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με την Brick Lane Bikes γι' αυτή τη συλλογή. Η ποδηλασία αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς πλήθος ανδρών επιλέγει το ποδήλατο για μετακίνηση και προσωπική ευχαρίστηση. Αυτή η ανδρική συλλογή είναι τόσο πρακτική και λειτουργική όσο τη χρειάζονται οι ποδηλάτες, σε συνδυασμό με μια εξαιρετική αίσθηση του στιλ», λέει ο Petter Klusell, σχεδιαστής στην H&M.

Διαβάστε ακόμη:

To Queen.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής της H&M

Νέο κατάστημα H&M στην Καλλιθέα: Άνοιξε και σας περιμένει!

Δείτε το ανοιξιάτικο lookbook της H&M για το 2013!