Σόι πάει το βασίλειο (των supermodels)

Σόι πάει το βασίλειο (των supermodels)

Όταν μαμά και κόρη συμπρωταγωνιστούν στις πιο hot διαφημιστικές καμπάνιες

Τον τελευταίο καιρό πολύ της μόδας έχουν γίνει οι διαφημιστικές καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστούν διάσημα supermodels με τις κόρες τους, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις, ακολουθούν τα βήματα των μαμάδων τους στα catwalks. Τα ντουέτα μαμάς- κόρης, στο modeling, είναι το next best thing και αυτό ερμηνεύεται ως μία προσπάθεια των brands να προσθέσουν μία μικρή δόση «ζεστασιάς» και οικειότητας στις καμπάνιες τους. Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας της γνωστής εταιρείας γυαλιών ηλίου, The Sunglasses Hut, με πρωταγωνίστριες τις Jerry Hall και Georgia May Jagger οι οποίες, την περασμένη χρονιά, ήταν τα πρόσωπα των H&M.


Πριν λίγους μήνες, είδαμε την Cindy Crawford να φωτογραφίζεται παρέα με την μητέρα της, αλλά και την κόρη της, Kaia Gerber, εξ' ονόματος του brand JC Penney, ειδικά για την ημέρα της μητέρας. Την τάση ακολούθησε και ο Άγγελος της Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio, που πρωταγωνίστησε στην καμπάνια των London Fog, παρέα με την μικρή Anja.

Το ντουέτο μαμάς και κόρης supermodel που θα θέλαμε περισσότερο να δούμε μαζί είναι αυτό της Kristen McMenamy με την κόρη της (που είναι ένα από τα πιο hot νέα πρόσωπα στο modeling) Lily. Ως αγαπημένη του Hedi Slimane, το 2013 αναμένεται να είναι η χρονιά της Lily ενώ η μαμά της παραμένει το πιο cool μοντέλο του πλανήτη.

Διαβάστε ακόμα:
Ποιο διάσημο supermodel φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την 4χρονη κόρη του;
Supermodel μαμάδες: Όταν τα παιδιά κληρονομούν τα ομορφότερα γονίδια
Cindy Crawford: Η φωτογράφηση με την κόρη και την μητέρα της