Δείτε την sexy chic pre-fall συλλογή του Michael Kors για το 2013

Δείτε την sexy chic pre-fall συλλογή του Michael Kors για το 2013

Επιστροφή στα αγαπημένα 50's

Tα πράγματα φαίνονται να αλλάζουν σημαντικά στο label του Michael Kors . Με σταθερούς πελάτες όπως η Michelle Obama, η δημοτικότητα του οίκου έχει εκτοξευθεί στην κορυφαία σε πωλήσεις θέση της λίστας του 2012. Αν θα συνεχιστεί αυτό την επόμενη χρονιά ή όχι , θα το δούμε. Ο σχεδιαστής πάντως διατηρώντας το σέξι στεοχείο, φαίνεται να στρέφεται σε πιο lady chic κατεύθυνση και να τιμά το στυλ της Jackie 'O, με πολύ ύφος από τη δεκαετία του '50.

Η συλλογή Michael Kors pre-fall για το 2013, εκτός από την πιο αγαπημένη Πρώτη Κυρία όλων των εποχών, έχει σαν έμπνευση την Maggie στο "Cat on a Hot Tin Roof", την Elizabeth Taylor, την Ava Gardner και τη Madonna αλλά πάντα σε ένα 50's σκηνικό. «Συνδυάζω την ιδέα της ζάχαρης με το πιπέρι», λέει ο σχεδιαστής . Δαντέλα, δέρμα, peplums, γάντια και ελαφρώς μυτερές ημίψηλες γόβες μας μεταφέρουν στο παρελθόν. Στενές φούστες ως το γόνατο, γούνες, χρώμα σε ένταση και ψηλόμεσα παντελόνια ... απογειώνονται.

Η θηλυκότητα στο μεγαλείο της, με τα φορέματα που αναδεικνύουν στο έπακρο τη γυναικεία σιλουέτα και μεταρέπονται στα απόλυτα must-haves της επόμενης χρονιάς. Γλυκός ρομαντισμός και δυναμική αυστηρότητα μαζί.
Δείτε το lookbook στη photo gallery και πάρτε μία γερή γεύση από 2013.

Διαβάστε ακομη:

Δείτε την ονειρεμένη bridal συλλογή Vera Wang για το φθινόπωρο του 2013!


PLAYROOM #2 - GIFT YOURSELF: To νέο Pop Up Shop στο Κολωνάκι
Ntynomai.gr: Χιλιάδες προϊόντα για να διαλέξεις