Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση της νέας συλλογής Tropical Paradise, της Swarovski

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση της νέας συλλογής Tropical Paradise, της Swarovski

Παρουσιάστρια η μοναδική Δούκισσα Νομικού

Ένα αξέχαστο ταξίδι με προορισμό τον τροπικό παράδεισο και μια υπόσχεση για ένα λαμπερό 2013 έδωσε η εταιρία κοσμημάτων Swarovski, στην παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι του προσεχούς έτους, στο εστιατόριο FUGA του Μεγάρου Μουσικής. Δημοσιογράφοι, πρόσωπα της showbiz, σχεδιαστές μόδας και στιλίστες, fashion editors και bloggers περπάτησαν μέσα από τους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής για να καταλήξουν σε έναν επίγειο και αστραφτερό τροπικό παράδεισο με την επώνυμη υπογραφή του Οίκου Swarovski.

Με εξωτική διάθεση, χρωματιστές αποχρώσεις, φοίνικες και ζουμερά κοκτέιλ, στην παρουσίαση της συλλογής οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές δημιουργίες της Swarovski – που αποκαλύπτουν το γιορτινό πνεύμα της συλλογής Tropical Paradise. Η συλλογή αυτή αντικατοπτρίζει την αισιοδοξία, τη «χαρά για τη ζωή» και τη «μαγική» ενέργεια των λαών της Νότιας Αμερικής, προσφέροντας θηλυκές προτάσεις που αναδεικνύουν το προσωπικό στυλ σε κάθε στιγμή της ζωής.

Η έναρξη της παρουσίασης της νέας συλλογής πραγματοποιήθηκε από τη δημοφιλή παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, η οποία υποδέχθηκε το "fashion crowd" στο μαγικό κρυστάλλινο κόσμο του Οίκου Swarovski. Τα latin ethnic ηχοχρώματα της DJ Miss Catalina από τα decks ταξίδεψαν μουσικά τους καλεσμένους στη Λατινική Αμερική. Το τροπικό αυτό μοτίβο επισφράγιζαν τα δεκάδες κοσμήματα της νέας συλλογής της Swarovski που εντυπωσίασαν με την κομψή θηλυκότητα: γεμάτη χάρη, αισθησιασμό και μια νότα μοντερνισμού.

Ιδιαίτερες, χαρούμενες και πρωτότυπες γραμμές, η συλλογή Tropical Paradise αναδεικνύει και υπογραμμίζει την αριστοτεχνική μείξη πολιτιστικών αναφορών και σύγχρονων επιρροών που, όταν συνδυάζονται, φέρουν τη χαρακτηριστική σφραγίδα του στυλ και της τεχνογνωσίας του Οίκου Swarovski.