Prada: έντεκα καλλονές πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια

Prada: έντεκα καλλονές πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια

Ο ιταλικός οίκος ποντάρει στην απλότητα του σκηνικού και στη δύναμη των δημιουργιών του φορεμένων από έντεκα πρωταγωνίστριες στην ανοιξιάτική του καμπάνια.

Η υπερβολική απλότητα είναι το κεντρικό στοιχείο στο οποίο εστιάζει η νέα καμπάνια του οίκου Prada που προσπαθεί μέσα από το φακό του Steven Meisel να αναλύσει τις πολλαπλές όψεις της γυναικείας προσωπικότητας.

Οι Vanessa Axente, Saskia de Brauw, Irina Kravchenko, Eva Herzigova, Sung Hee, Irene Hiemstra, Kirsten Owen, Sasha Pivovarova, Amber Valletta, Maartje Verhoef και Raquel Zimmermann συνθέτουν ένα σύνολο από κορυφαία μοντέλα και αποκαλύπτουν τις μοναδικές προσωπικότητές τους σε μια σειρά από στουντιακά πορτρέτα φορώντας τις ανοιξιάτικες δημιουργίες του maison Prada.

To γκρι και μαύρο φόντο αποτελεί τον ιδανικό καμβά για το επαναλαμβανόμενο μοτίβο των λουλουδιών της συλλογής αυτής, που με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να μη δείχνουν κοριτσίστικα, αλλά δυναμικά θηλυκά.

Τέλος, ο συνδυασμός ολόσωμων με κοντινές φωτογραφίες τονίζει ακόμη περισσότερο την αντίθεση των χαρακτηριστικών των έντεκα iconic πρωταγωνιστριών, αλλά και τη δυαδικότητα της γυναίκας που αντιπροσωπεύει ο οίκος Prada.

Διαβάστε επίσης:

Τέσσερις ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη νέα Prada καμπάνια

Ο οίκος Prada φόρεσε τα γιορτινά του

H Mariacarla Boscono και το παιδί της πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια Givenchy