Ο οίκος Givenchy αναστέλλει την δημιουργία της haute couture σειράς του

Ο οίκος Givenchy αναστέλλει την δημιουργία της haute couture σειράς του

Απών από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής ο Riccardo Tisci

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο οίκος Givenchy δεν θα παρουσιάσει συλλογή υψηλής ραπτικής στην Haute Couture Fashion Week, τον ερχόμενο Ιανουάριο στο Παρίσι.

Οι λόγοι της απόφασης του οίκου δεν έχουν γίνει, ακόμα γνωστοί. Εξίσου άγνωστο παραμένει και το για πόσο καιρό είναι στα σχέδια του οίκου να διαρκέσει αυτή η αποχή. Πάντως, ο διευθυντής δημιουργικού του Givenchy, Riccardo Tisci, θα εξακολουθήσει να σχεδιάζει κομμάτια υχηλής ραπτικής, αποκλειστικά για τους πελάτες και τα ειδικά events του οίκου, καθώς και κάποια κομμάτια για red carpet εμφανίσεις των celebrities- fans του Givenchy.

Η είδηση, πάντως, έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο των fashionistas αφού ο Tisci έχει επανειλημμένα εκφράσει την αγάπη του για την υψηλή ραπτική. «Η haute coutur είναι κάτι σαν θρησκεία. Πραγματικά, την σέβομαι και την προστατεύω πολύ. Κάθε φορά που μπαίνω στο ατελιέ και βλέπω όλες τις κυρίες εκεί μέσα να δουλεύουν μέρα και νύχτα, θέλω και οι ίδιες να νιώθουν πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά τους», δήλωνε ο ίδιος, μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμα:
H Mariacarla Boscono και το παιδί της πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια Givenchy
Givenchy «Antigona»: η τσάντα που λάτρεψαν τα μοντέλα
Ποια φημολογείται πως θα είναι η νέα συνεργασία του H&M;