Δείτε ποια χρώματα θα φορεθούν την ερχόμενη σεζόν

Δείτε ποια χρώματα θα φορεθούν την ερχόμενη σεζόν

Οι προβλέψεις του Ινστιτούτου Pantone ξαναχτυπούν

Όταν αναφερόμαστε στα ανοιξιάτικα trends της Pantone για το 2013 περιστρεφόμαστε γύρω από πρακτικά χρώματα. Ο οίκος που ασχολείται με το χρώμα, έχει θεσμοθετήσει πλέον την παράδοση των προβλέψεων για τα χρώματα που θα κυριαρχούν κάθε σεζόν, πριν από κάθε εβδομάδα μόδας. Ιδού λοιπόν, οι 10 πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού:

Χρώματα όπως το πράσινο του αχλαδιού, τα ναυτικά μπλε, το αχνό λεμονί και pop-art τόνοι φαλινεται να κυριαρχούν. Αν, θέλετε κι εσείς να πρωτοπορείτε σε ό, τι αφορά τη μόδα, θα πρέπει οπωσδήποτε να δώσετε σε αυτή τη χρωματική παλέτα μία θέση στη ντουλάπα σας. Η πλήρης λίστα περιλαμβάνει το μπλε του μεσονυκτίου και το μπλε του Monaco blue, το σμαραγδί και το ζεστό κίτρινο, το αφρικανικό βιολετί, το γκριζοπράσινο, το μπεζ του λινού και το νεκταρινί, μαζί με το έντονο κόκκινο και το πράσινο του ακτινιδίου.

Κυρίαρχη απόχρωση σύμφωνα με το Ινστιτούτο χρώματος Pantone για τα Trends του 2013 θα είναι το σμαραγδί. Τα ροζ και οι γήινοι τόνοι δίνουν τη θέση τους σε έντονα κόκκινα και όλες τις αποχρώσεις του πράσινου ενώ το πορτοκαλί αντικαθίσταται από το λεμονί. Τα ήρεμα ουδέτερα χρώματα έχουν παραχωρήσει την κυριαρχία στα ζωντανά και έντονα σε υπέροχες μονοχρωμίες αλλά και γεωμετρικά prints.

Διαβάστε ακόμη:

Diane Von Furstenberg: Τι θα κρατήσουμε το 2013;

Galliano: Τι προτείνει επί ποδός για τη νέα σεζόν;