H Η&Μ συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης τενίστα Tomas Berdich

H Η&Μ συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης τενίστα Tomas Berdich

O 6oς σε παγκόσμια κατάταξη τενίστας γίνεται πρέσβης της H&M

Ο Τσέχος αθλητής θα εκπροσωπεί το μεγάλο brand τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ενώ μαζί με το σχεδιαστικό team του label θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερη tennis collection που θα κυκλοφορήσει στα ομώνυμα καταστήματα.

Ο Tomas είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο δημοφιλές σπορ ενώ έχει το δικό του προσωπικό στυλ και αχολείται με τη μόδα, κάτι που τον έκανε ιδανικό για να συνεργαστεί με την H&M. με αυτή τη συνεργασία ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη μόδα και τα σπορ. Εκτός από τις sportswear συλλογές που αναμένεται να δούμε και στα γυναικεία, οι αθλητές που θα εκπροσωπούν το label θα αναδεικνύουν και τις κεντρικές συλλογές menswear και womanswear στην καθημερινότητά τους.

a2231f377493be8a_800x800ar

Ο 27χρονος παίκτης έχει αυτή τη στιγμή στραμμένα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και είναι ένας από τους πιο αγαπητούς τενίστες ενώ ταυτόχρονα ο τρόπος ζωής του αποτελεί πρότυπο για πολλούς νέους.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία. είναι η πρώτη είσοδος της H&M στον κόσμο του tennis και είναι πολύ κολακευτικό να είμαι εγώ ο πρώτος τους πρέσβης. Η H&M είναι νεανικη, cool και εύκολη ακριβώς όπως πρέπει να είναι τα ρούχα. αγαπώ τη μόδα, και είναι υπέροχο που τώρα έχω την H&M που θα με βοηθήσει να εξελίξω το στυλ μου εντός και εκτός γηπέδου. είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί», λέει ο Tomas Berdych.

Διαβάστε ακόμη:

Τα νυφικά της Σοφίας Κοκοσαλάκη στο My Wedding Shop!

Η Tara Stiles σχεδιάζει τη νέα συλλογή Reebok Yoga

Χρυσές Σφαίρες 2013: Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς