Philipp Plein: Ένα Fashion Show με όπλα και μπακλαβά!

Philipp Plein: Ένα Fashion Show με όπλα και μπακλαβά!

Η ανάγκη του σχεδιαστή να προκαλεί ολοένα και μας εκπλήσσει

Πώς καταφέρνει ένας menswear designer να δημιουργήσει buzz γύρω από το όνομά του τη σήμερον ημέρα; Ο Philipp Plein, έχει τον τρόπο για κάθε απορία. Από το να φέρεις στο show σου τον Ed Westwick, να βάλεις τη Lindsay Lohan να πρωταγωνιστήσει στην διαφημιστική σου καμπάνια ή να χρησιμοποιήσεις ένα transsexual μοντέλο είναι σίγουρα τρόποι να κερδίσεις προσοχή.

Παρόλα αυτά, σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο διάσημος σχεδιαστής είχε την... καλύτερη γαεινή όλων των εποχώμ. Να ανεβάσει ημίγυμνα αγόρια στη πασαρέλα, βαμμένα με αρκουδάκιακαι οπλοκρατούντα! Ναι, τα μοντέλα κρατούσαν αυτόματα και καραμπίνες ενώ περιδιάβαιναν πάνω-κάτω την πασαρέλα του Γερμανού σχεδιαστή για το fashion show της φθινοπωρινής/χειμωνιάτικης συλλογής του 2013.

Ευτυχώς, παρά τη σοκαριστική εικόνα, το body paint στα σώματα των αγοριών έγραφαν: "ONLY KILL FOR REAL LOVE" και "LIFE'S A GAME AND IT'S NOT FAIR." (σκοτώστε μόνο για τον αληθινό έρωτα/ η ζωή είναι παιχνίδι και δεν είναι δίκαιο). Στο κοινό μοίραζαν μάσκες αερίου και μπακλαβά!

Όσο κι αν δε μας σόκαρε η τελευταία του διαφήμιση που δείχνει δύο δίδυμα αδέλφια να φιλιούνται στο στόμα, μάλλον αυτό το show ήταν το κερασάκι στην τούρτα. δεν ήταν λίγοι οι θεατές που τρόμαξαν όταν τα μοντέλα άρχισαν να κουνούν απειλιτικά τα όπλα προς το μέρος τους ύστερα από εντολή του σχεδιαστή. Σίγουρα τα σχέδιά του μας ξετρελαίνουν όμως πώς βρίσκετε αυτό το show;

Διαβάστε ακόμη:
Τα νυφικά της Σοφίας Κοκοσαλάκη στο My Wedding Shop!

Εντυπωσιακές και stylish προτάσεις ανά χείρας από την Gucci!

Η Tara Stiles σχεδιάζει τη νέα συλλογή Reebok Yoga