164.remodified: To vintage μέσα από τη ματιά της Βάσως Βούλγαρη

164.remodified: To vintage μέσα από τη ματιά της Βάσως Βούλγαρη

«Πειραγμένα» ρετρό κομμάτια που δίνουν στο στυλ σου άλλη διάσταση

Τα τελευταία χρόνια η vintage κουλτούρα έχει απογειωθεί, ενώ ακόμη και τα second hand κομμάτια έχουν απενοχοποιηθεί. Οι πιο ψαγμένες fashionistas ανακαλύπτουν ρετρό και vintage θησαυρούς, αναζητώντας με μανία κάτι ξεχωριστό. Ρούχα και αξεσουάρ είτε από άλλες εποχές, με τη δική τους ιστορία- είτε μοναδικά. Όσο λιγότεροι φορούν το αγαπημένο σου κομμάτι, τόσο το καλύτερο.

Σε μία εποχή όπου τα mass brands έχουν κατακλύσει την αγορά με αποτέλεσμα να κυκλοφορούμε όλοι λες και ντυθήκαμε από την ίδια ντουλάπα- κάποιοι επιλέγουν να κάνουν τη διαφορά. Η Βάσω Βούλγαρη, λοιπόν, επί χρόνια συλλέκτης vintage ρούχων (κάτι που συνεχίζει ακόμη) επέλεξε να διατηρήσει και να προβάλλει το δικό της στυλ. Ένα mix urban κουλτούρας και retro chic, με πολλά grunge και punk στοιχεία. Πέρα από τη συλλογή της με απίστευτα vintage κομμάτια που συνεχώς ανανεώνονται (την οποία μπορεί να βρίσκει κανείς είτε επικοινωνόντας με την ίδια, είτε στα εκάστοτε Meet Market και Vintage School events μαζί με άλλους designers και collectors)- αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της label, ονόματι 164.remodified.

To 164.remodified ξεκίνησε απο την αγάπη της Βάσως για τα ρούχα και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με αυτά. Ανέκαθεν ήταν υπέρμαχος της ανακύκλωσης των αντικειμένων και της μετατροπής τους σε κάτι διαφορετικό έτσι ώστε να επαναχρησιμοποιούνται ως κάτι καινούργιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ένωση της vintage αισθητικής με σύγχρονα υλικά γέννησε το 164. Jeans, T-shirts, φορέματα και χειροποίητα πλεκτά, διακοσμούνται με μεταλλικά στοιχεία, αλλάζουν χρώμα και μορφή. Οι φίλοι και πελάτες της Βάσως ανεβάζουν τις δικές τους fashion φωτογραφίες με τα ρούχα της στη σελίδα της στο facebook. Επισκεφτείτε την για ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο και διαλέξτε το ρούχο που σας ταιριάζει. Kάντε klik εδώ (https://www.facebook.com/164remodified).

Δείτε τις φωτογραφίες...

Διαβάστε ακόμη:

Super Vintage Bazaar με 5 και 10 ευρώ από τον Holy Mustache!

Τα νυφικά της Σοφίας Κοκοσαλάκη στο My Wedding Shop!

H Η&Μ συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης τενίστα Tomas Berdich

Η Δέσποινα Βανδή μας μαθαίνει πώς να φοράμε το δερμάτινο παντελόνι