H Miuccia Prada παρουσιάζει τα κοστούμια του «Μεγάλου Γκάτσμπι»

H Miuccia Prada παρουσιάζει τα κοστούμια του «Μεγάλου Γκάτσμπι»

Τέσσερα σκίτσα της ταλαντούχας σχεδιάστριας, για την πολυαναμενόμενη ταινία

Η Miuccia Prada αποκάλυψε τέσσερα από τα σχέδιά της, για τα κοστούμια του πολυαναμενόμενου Μεγάλου Γκάτσμπι του Baz Luhrmann, το οποίο θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι. Για το εγχείρημα, η μεγάλη Ιταλίδα σχεδιάστρια συνεργάστηκε με την ενδυματολόγο Catherine Martin και μαζί δημιούργησαν 40 looks για τις ανάγκες της ταινίας, εμπνευσμένα όλα από το αρχείο του οίκου Prada και της secondary σειράς του, Miu Miu.

«Ο Baz και η Miuccia πάντα μοιράζονταν τον ίδιο ενθουσιασμό για την εύρεση μοντέρνων τρόπων επανερμηνείας κλασικών και ιστορικών αναφορών του παρελθόντος. Αυτός ο ενθουσιασμός είναι κεντρικό στοιχείο της σχέσης μας με την Miuccia Prada, στην δουλειά μας για τον Μεγάλο Γκάτσμπι, όπου συνδέσαμε τα οράματά μας. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον το οποίο θα μετέδιδε στο κοινό ένα αίσθημα οικειότητας ταυτόχρονα, όμως, και μία χρονική απόσταση», είπε η Martin.

Τα σχέδια απεικονίζουν απαστράπτοντα φορέματα, κεντημένα με κρύσταλλα, κρόσσια και φτερά, στα χρώματα των πολύτιμων λίθων αλλά και σε πολυτελές χρυσό. Φτιαγμένα από βελούδο και γούνες, στα κοστούμια ενσαρκώνονται τέλεια τα λαμπερά 20's. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Prada και Luhrmann συνεργάζονται αφού η διάσημη fashion designer έχει σχεδιάσει και το κοστούμι του Leonardo DiCaprio στην ταινία Ρωμαίος και Ιουλιέτα.

Διαβάστε ακόμα:
Rachel Weisz: με καλοκαιρινή Prada δημιουργία, αλλά χειμωνιάτικη διάθεση
Kerry Washington: μια Αμερικανίδα θριαμβεύει φορώντας Prada
Miu Miu: αέρας αποπλάνησης στη νέα καμπάνια