H Ελληνική μόδα ενώνεται με τη ΦΛΟΓΑ σε ένα φιλανθρωπικό μουσικό event

H Ελληνική μόδα ενώνεται με τη ΦΛΟΓΑ σε ένα φιλανθρωπικό μουσικό event

Underground, Celebrity Skin, Ma Li Ya, Fabelina και 2MOROW CLOTHING Co

Δεν είναι η πρώτη φορά που Έλληνες σχεδιαστές και άνθρωποι της μόδας στήνουν και στηρίζουν ένα φιλανθρωπικό γεγονός. Η μόδα ενώνει τις δυνάμεις της με τη μουσική σε μία μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια. Την προσπάθεια στηρίζουν το γνωστό κασάστημα Underground στο Κολωνάκι, το δυναμικό σχεδιαστικό δίδυμο Celebrity Skin, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ma Li Ya, το label Fabelina και η 2MOROW CLOTHING Co.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου θα είναι εκεί για να κρατήσει την "ΦΛΟΓΑ" δυνατή και να μη σβήσει!!! Θα μοιράσει στα 31 μπομπιράκια μοναδικά αναμνηστικά δωράκια φτιαγμένα όπως πάντα από την ίδια.

Εκείνη τη μέρα, λοιπόν, 25 Έλληνες Dj μεσα από τη μουσική τους έχουν ένα στόχο!! Να δυναμώσουν την Φλόγα για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια. Ας προσφέρουμε ένα τόσο δα χαμόγελο στα μικρά αυτά ανθρωπάκια που αν και η ζωή του έχρισε πολεμιστές από τόσο τρυφερή ηλικία μάχονται με αξιοπρέπεια και θάρρος και τα καταφέρνουν!

Παίζουν: Angelo, Anthony K, Agent Greg, Clubkid, Bill KC, DJ Mario, DSF ,Gus & Bonso, Harry Varzabetian, Inspiro, Johnn B Jr, Jojo & Duke, Junior Rush, Maria Papidaki, Mike Hudson, Soulbrother, Pavlos Koutsias, Sakis R., Seou, So S, Sotiris Soulfellaz, Soul V, VKD.

Ας είμαστε όλοι εκεί, φροντίζοντας η Φλόγα αυτή να μη σβήσει ποτέ! Το event θα λάβει χώρα στο ΤRAMP στην πλατεία Κεραμεικού στο Γκάζι.

'Ωρα έναρξης 16:00
Φιλική είσοδος: 7 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: