Paris Fashion Week: Όλοι οι διάσημοι που παρεβρέθηκαν στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής

Paris Fashion Week: Όλοι οι διάσημοι που παρεβρέθηκαν στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής

Για μία εμδομάδα το Παρίσι πλημμύρισε από Hollywood.

Στο Παρίσι έχουμε το κλασικό μας ραντεβού στην εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής και κάθε λογής διάσημοι έχουν μαζευτεί στην Πόλη του φωτός για λίγα παραπάνω φωτογραφικά κλικ. Φορώντας τα καλά τους και μοστράροντας το πιο όμορφο χαμόγελό τους, οι celebrity δε χρειάζεται να γνωρίζουν τίποτα από μόδα, απλώς να περιφέρονται στα show και να κάθονται στις μπροστινές σειρές.

Ο Kanye West δε θέλει συστάσεις. Με μία κόκκινη πλεκτή μάσκα του σκι, το μελαχρινό αγόρι προκάλεσε τα βλέμματα και μας έκανε ακόμα και να ξεκαρδιστούμε με την καινούργια του εμμονή.

Η Salma Hayek από τότε που παντρεύτηκε τον Francois-Henri Pinault έχει μετατραπεί σε γκουρού της μόδας καθώς δε χάνει ούτε μισό show. Εδώ φορώντας μία δημιουργία Valentino στο show του Giambatista Valli.

Ούτε η βροχή ούτε το χιόνι φοβίζουν τη Jessica Alba που κατέφθασε στο show του οίκου Christian Dior φορώντας μία απλή μαύρη δημιουργία και κρατώντας την ομπρέλα της.

Η Kim Kardashian δε μπορεί να θυσιάσει τα ντεφιλέ ούτε για χάρη της εγκυμοσύνης. Το ριάλιτι κορίτσι βρέθηκε στο show του Stephane Rolland, αλλά ο καλός της άφαντος από δίπλα της.

Η Hilary Swank σε μία εμφάνιση που δε μας έχει συνηθίσει, φόρεσε τις παγέτες της και παρακολούθησε από την πρώτη σειρά το show του Armani υποστηρίζοντας τον αγαπημένο της σχεδιαστή.

Δείτε τις φωτογραφίες και απολαύστε τους celebrity στις πιο fashion στιγμές τους!

Διαβάστε επίσης:

Ποιος διάσημος κύριος κυκλοφόρησε στους δρόμους του Παρισιού με κόκκινη μάσκα;

Παρά τρίχα παντρεμένοι: οι αρραβώνες του Hollywood που κατέληξαν σε χωρισμό

Δείτε πώς θα μοιάζει το παιδί των Kim Kardashian και Kanye West
Πόσες φορές τη βδομάδα πάει η Kim Kardashian στο κομμωτήριο;