Δείτε τη νέα εκπληκτική καμπάνια της Links of London

Δείτε τη νέα εκπληκτική καμπάνια της Links of London

Η καμπάνια αντανακλά την πρωτοτυπία και δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει την Links of London

Με έκδηλο ένα έντονα αριστοκρατικό ύφος, η Links of London, παρουσιάζει την νέα της καμπάνια αποτείνοντας φόρο τιμής στα παραδοσιακά αγγλικά πορτραίτα και προσδίδοντάς τους μια μοντέρνα χροιά. Με αναφορές στα αγγλικά πορτραίτα της προραφαηλίτικης περιόδου, η καμπάνια της Links of London αποτελείται από υποβλητικές εικόνες κάνοντας χρήση ζώων και λουλουδιών. Με έντονα ποιητική και λυρική διάθεση, η καμπάνια αντανακλά την πρωτοτυπία και δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει την Links of London: μια απόκλιση από τον κανόνα και ένας φόρο τιμής στην βρετανική εκκεντρικότητα.

Συλλογή Effervescence – Of Light & Celebration
Ένα μπουκέτο από πασχαλιές και μιμόζα κυριαρχεί σε αυτή τη λήψη για να αποτυπώσει τα bubbles στο σχέδιο της συλλογής Effervescence. Τα λουλούδια δημιουργούν μια αίσθηση άνοιξης, που παραπέμπει στην φρεσκάδα και τη ζωτικότητα που κυριαρχεί στη συλλογή Effervescence.

Συλλογή Infinite Love – Of Pride and Passion
Άμεσα συνδεδεμένο με το πάθος και την θηλυκότητα το τριαντάφυλλο είναι το ιδανικό σύμβολο για τη συλλογή Infinite Love. Κάθε κομμάτι ξεχωρίζει σε λευκό, κίτρινο και ροζ χρυσό με εξαιρετικής ποιότητας πολύτιμους λίθους, αμέθυστο και τοπάζι, συμβολίζοντας την αγνή αγάπη και το πάθος.

Συλλογή Friendship – Of Love and Trust
Η ελαφίνα συμβολίζει την γενναιοδωρία, την αγάπη και την ευγένεια και κυριαρχεί στο πορτραίτο για την συλλογή Friendship. Η πλέον δημοφιλής συλλογή μεγαλώνει και εξελίσσεται όπως η φιλία και η εμπιστοσύνη μεταξύ φίλων και αγαπημένων.

Συλλογή Sweetie – Of Innocence and Promises
Το πορτραίτο της συλλογής Sweetie αποτυπώνει την αθωότητα και τις υποσχέσεις για μια συλλογή που συμβολίζει την αγνότητα και την αρετή. Ο βάτραχος πρωταγωνιστεί ως σύμβολο παραμυθιού, μια ενθάρρυνση για όσους αναζητούν την πραγματική αγάπη. Η συλλογή Sweetie με παιχνιδιάρικη διάθεση εμπερικλείει το πνεύμα και την ουσία της παιδικής ηλικίας.

Συλλογή Noble Classic – Of Courage and Honour
Το πορτραίτο αναπαριστά τον κωπηλάτη και αντικατοπτρίζει ένα άθλημα που προωθεί την ευγενή άμιλλα. Η συλλογή Noble Classic ανταποκρίνεται στον άνδρα που ξεχωρίζει για την ευπρέπεια και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Τολμηρά και κομψά κομμάτια που διαθέτουν διαχρονική κομψότητα με μια σύγχρονη ματιά.

Συλλογή Chicane – Of Steel and Speed
Κάθε άντρας χρειάζεται ένα πολυτελές ρολόι. Τα ρολόγια Chicane αντλούν έμπνευση από την αισθητική των vintage αγώνων δρόμου. Η συλλογή αντανακλά την ποιότητα του κλασσικού βρετανικού αθλητισμού, που δίνει έμπνευση σε αυτήν την κομψή καταχώρηση.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Air Paris, η φωτογράφιση της καμπάνιας φέρει την υπογραφή μιας κορυφαίας δημιουργικής ομάδας που αποτελείται από τον γνωστό φωτογράφο Jean-Francois Campos, τον στυλίστα Charles Varenne, ενώ μαλλιά και μακιγιάζ επιμελήθηκαν οι Valentin και Georgina Graham αντίστοιχα.

Θα τα βρείτε εδώ:

CityLink: Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, Αθήνα, τηλ.: 210-3235217
Golden Hall: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 210-6855848
Μητροπόλεως 46-48, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 239 140
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, Luxury area, Intra Schengen, τηλ. 210-3533560
Golden ATTICA : Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 211-1814019