Miranda Kerr: Sexy όσο ποτέ, σε φωτογράφησή της για γαλλικό περιοδικό

Miranda Kerr: Sexy όσο ποτέ, σε φωτογράφησή της για γαλλικό περιοδικό

Η sexy μαμά σε καυτές πόζες

Είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα παγκοσμίως. Έχει περπατήσει ως αγγελάκι της Victoria Secret και αυτό τα λέει όλα. Διαθέτει απίστευτες αναλογίες και αψεγάδιαστο πρόσωπο. Κάθε φορά που εμφανίζεται στην πασαρέλα προκαλεί πανικό.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να ταράξει τα νερά με μια sexy αποκαλυπτική φωτογράφηση για το γαλλικό περιοδικό Jalouse. Η αυστραλιανής καταγωγής star, φωτογραφήθηκε από τον Sebastian Mader, topless κοιτάζοντας όλο νάζι το φωτογραφικό φακό. Στην κεντρική φωτογραφία, το όμορφο μοντέλο φορώντας μόνο μια Louis Vuitton φούστα, ένα καπέλο και ένα oversized κολιέ από πέρλες, πόζαρε ημίγυμνο καλύπτοντας με τα χέρια της το μπούστο της.


Στις επόμενες λήψεις, η Kerr ανέδειξε άψογα τα δίμετρα πόδια της. Το όλο look ήταν εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '60. Αυτό που μας ενθουσιάζει στην Kerr είναι το γεγονός ότι καταφέρνει να προβάλει τη sexy πλευρά της χωρίς να δείχνει προκλητική ή φτηνή. Σαν πραγματική κούκλα ανέδειξε άψογα όλα τα κομμάτια που φόρεσε. Αυτό φυσικά το οποίο ήταν ακαταμάχητο ήταν το βλέμμα της, αφού οι make-up artists είχαν υπερτονίσει τα μάτια της με μαύρο μολύβι.


Δείτε στη gallery την super φωτογράφησή της. Μαμά, σύζυγος και sexy-classy θηλυκό; Η Miranda τα έχει όλα!

Διαβάστε ακόμα:

Miranda Kerr: κομψή στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης

Miranda Kerr: το σωστό mix & match της ντουλάπας

Miranda Kerr: η αρχόντισσα της παγιέτας