Trend report: Bomper Jacket ή αλλιώς αθλητικό μπουφάν

Trend report: Bomper Jacket ή αλλιώς αθλητικό μπουφάν

Το πρακτικό sporty bomper αλλάζει και επαναπροσδιορίζεται στα χέρια διάσημων designers

bomber jackets είναι αυτή τη στιγμή τα πιο μοδάτα jackets της αγοράς έχοντας γίνει το νέο μήλο της έριδας ανάμεσα σε high end designers και luxury brands. Το sporty μπουφανάκι που όλοι αγαπήσαμε στα νιάτα μας και όχι μόνο, επαναπροσδιορίζεται, αλλάζει υλικά και γίνεται ακόμη και κομμάτι υψηλής ραπτικής!

Τόσο οι μεγάλοι οίκοι όσο και τα πιο εμπορικά labels τα τιμούν δεόντως στην τρέχουσα σεζόν αλλά θα τα δούμε να αποθεώνονται την επόμενη. Αναμένεται να αναχθούν στην κορυφή της λίστας των trends για την ερχόμενη - δύο μήνες έμειναν(!) Άνοιξη. Συνδυάζονται πανεύκολα τόσο με τη φόρμα μας και το jean για τα πρωινά μας ψώνια, τη δουλειά ή τη βόλτα, όμως στις νέες βελτιωμένες και επαναπροσδιορισμένες εκδοχές τους καταφέρνουν να δέσουν ακόμη και με ένα cigarette παντελόνι, με δερμάτινο κολάν, με maxi φόρεμα ή με τη βραδινή pencil φούστα μας.

Τα baseball jackets της εφηβείας μας και των νεανικών μας χρόνων επιστρέφουν και μας προ-καλούν να τολμήσουμε. Εκτός από τις boutique των μεγάλων σχεδιαστών θα βρείτε bompers στη ΖΑRA, H&M, Blanco, Mango κλπ ενώ υπάρχει αφθονία και on-line. Kάντε κλικ στα:

net-a-porter.com

asos.com

ferever21.com

frenchconnection.com

Urbanoutfiters.com

*Πάρτε ιδέες από τη photo gallery και αναδείξτε τον sporty-chic εαυτό σας.

Διαβάστε ακόμη:

Ourania Kay: Παρουσιάζει την Laborious Perspectives SS13 Collection

Η adidas αλλάζει όλα όσα ξέραμε για την κατασκευή των running παπουτσιών!

Η WWF και η H&M αναπτύσσουν μια νέα πρωτοποριακή στρατηγική για το νερό