Εγκαίνια γραφείων Safilo Hellas: Δείτε τους celebrities που δοκίμασαν γυαλιά από τη συλλογή S/S 13

Εγκαίνια γραφείων Safilo Hellas: Δείτε τους celebrities που δοκίμασαν γυαλιά από τη συλλογή S/S 13

Νέα γραφεία, νέες hot συλλογές για τη Safilo

Σε μια βραδιά με έντονο άρωμα Ιταλίας, εγκαινιάστηκαν στις 24/01, οι νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Safilo Hellas, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 563, στην Ηλιούπολη, ταυτόχρονα με την παρουσίαση των εντυπωσιακών συλλογών σε γυαλιά ηλίου και οράσεως για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.


Ο Γενικός Διευθυντής της Safilo Hellas κ. Κυριάκος Κοφινάς προλόγισε τον Πρόεδρο του Safilo Group κ. Roberto Vedovotto και τον Head of Business Region EMEA κ. Massimo Renon, οι οποίοι έφτασαν στην Αθήνα αποκλειστικά για την εκδήλωση. Στο cocktail party που δόθηκε, παρευρέθηκαν εκατοντάδες καλεσμένοι από το χώρο των ΜΜΕ και της επιχειρηματικής ζωής, επώνυμοι λάτρεις των διάσημων brands που εκπροσωπεί η Safilo, καθώς και συνεργάτες της διεθνούς εταιρίας.

Υπό τους ρυθμούς ιταλικής lounge μουσικής, και συνοδεία πλούσιων ιταλικών γεύσεων, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις νέες συλλογές της Safilo για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, που διαθέτει ένα portfolio με τα πλέον δυνατά ονόματα και τους κορυφαίους οίκους μόδας όπως: Carrera, Dior, Gucci, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Celine, Marc Jacobs, Saint Laurent, Jimmy Choo και πολλά άλλα.

Διάσημοι star της ελληνικής showbiz εκ των οποίων και: Η Ζέτα Μακρυπούλια, Ναταλία Δραγούμη, Δέσποινα Καμπούρη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γιώργος Σατσίδης, Μαρία Κορινθίου, Σίσσυ Φειδά, Κέλλυ Κελεκίδου, Τρύφωνας Σαμαράς και Γωγώ Μαστροκώστα, δοκίμασαν γυαλιά μυωπίας και οράσεως και διάλεξαν από τώρα τα κομμάτια που θα κάνουν σύντομα δικά τους

Δείτε τους στη gallery!